25. november 2020
Politiet fandt frem til den 58-årige i et sommerhus, hvor han i øvrigt var i besiddelse af 98 gram hash. Foto: Thomas Olsen
Politiet fandt frem til den 58-årige i et sommerhus, hvor han i øvrigt var i besiddelse af 98 gram hash. Foto: Thomas Olsen
Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mand med hund i supermarked sigtet for at true dreng på livet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mand med hund i supermarked sigtet for at true dreng på livet
Holbæk - 28. oktober 2020 kl. 12:57
Af Allan Rasmussen

Selvom en 58-årig mand fra Sakskøbing tidligere var bortvist fra Dagli'Brugsen i Udby og af butikspersonalet erklæret uønsket som kunde i butikken, indfandt han sig alligevel i supermarkedet tirsdag aften for at handle, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Den 58-årige havde denne gang medbragt en hund helt ind i supermarkedet, hvilket personalet påtalte i forbindelse med et forsøg på at bortvise ham. Det udløste en diskussion mellem personalet og den uønskede mand, hvorunder han truede en 17-årig mandlig medarbejder på livet. Episoden blev kl. 19.34 meldt til politiet.

Ved politiets ankomst til stedet var manden og hunden forsvundet fra butikken, men politiet fandt frem til hans opholdssted i et nærliggende sommerhusområde. Her fik politiet kontakt til den 58-årige mand, der indledningsvist blev sigtet for trusler på livet over for drengen i supermarkedet. Da politibetjentene ved henvendelsen kunne fornemme en kraftig lugt af hash, oplyste den 58-årige, at han netop havde røget noget hash.

Ved en ransagning fandt politiet efterfølgende knap 98 gram hash, så den 58-årige blev også sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer. Han vil senere høre nærmere fra politiet i anledning af sigtelserne.

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk