4. august 2021
Kim Larsen (th) og Erik Birch Eriksen tog sidste år initiativ til et nyt lokalt mødested for mænd, »Mænds Mødesteder, Holbæk«. Fællesskabet trives i dag i bedste velgående. Foto Jette Bundgaard.
Kim Larsen (th) og Erik Birch Eriksen tog sidste år initiativ til et nyt lokalt mødested for mænd, »Mænds Mødesteder, Holbæk«. Fællesskabet trives i dag i bedste velgående. Foto Jette Bundgaard.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mænds mødested har succes på trods af svære odds

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mænds mødested har succes på trods af svære odds
Holbæk - 14. juni 2021 kl. 06:30

Den 24. juni sidste år blev der afholdt stiftende generalforsamling i Mænds Mødesteder Holbæk.

Hver onsdag klokken 14 mødes man, går en tur i det fri og afslutter med en snak og en kop medbragt kaffe. I gennemsnit 15-17 mænd deltager i denne aktivitet. I den udstrækning det har været muligt gennem corona-tiden, er man også mødtes til snak og kaffedrikning. I starten på Kystliv, men da deltagerantallet viste sig at være på 25, var det ikke muligt at overholde de den gang gældende restriktioner, og man fandt plads på fritidscenteret Dragebakken.

Efterfølgende betød restriktionerne, at alt måtte lægges på hylden et godt stykke tid. Det er derfor med stor glæde, at man hos Mænds Mødesteder i Holbæk oplever, at lysten til at deltage i fællesskabet er intakt. Man har nu lavet en aftale med Kystliv om, at man kan samles der i mødelokalet mandag formiddag klokken 10-12 i til kaffe og snak. Turene i det fri om onsdagen fortsætter, og der arbejdes på at arrangere længere ture.

Mænds Mødesteder består i dag af ca. 35 betalende medlemmer. Derudover er der ca. samme antal interesserede, som er på kontaktlisten. Der arbejdes fortsat på at komme i kontakt med ensomme mænd, der har brug for at deltage i et netværk

Mænds Mødesteder er åbne for alle mænd over 18 år. Det er et rusmiddel- og alkoholfrit fællesskab. Deltagerne er mænd, som savner selskab, har lyst til en kop kaffe og en snak, og måske en gåtur om onsdagen.

Der er mere info på: www.mmdanmark.dk/holbaek

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk