22. oktober 2021
Thomas Bastlund og butikken Lystfiskeren i Holbæk flytter om få måneder i større lokaler 50 meter oppe af vejen. Thomas Bastlund har i øvrigt besluttet at genoplive den ret så legendariske lystfisker-figur, så den flytter med.
gallery icon

Se billedserie

Thomas Bastlund og butikken Lystfiskeren i Holbæk flytter om få måneder i større lokaler 50 meter oppe af vejen. Thomas Bastlund har i øvrigt besluttet at genoplive den ret så legendariske lystfisker-figur, så den flytter med.
Foto: Per Buurgaard Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lystfiskeren bliver dobbelt så stor

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lystfiskeren bliver dobbelt så stor
Holbæk - 23. august 2014 kl. 09:00
Af Anders Tilsted

I 1988 var Thomas Bastlund en lillebitte fisk i Holbæks erhvervsliv, da han som 18-årig åbnede forretningen Lystfiskeren med hjælp fra sin far, hvor han sad i et lokale og solgte fiskefluer.

I de sidste 14 år har butikken, der udover fiskeudstyr også sælger jagt- og rideudstyr samt meget andet til friluftsmennesket, boet i 600 kvadratmeter inklusiv lager i Ahlgade 8 i Holbæk, men nu bliver Lystfiskeren endnu større.

For i løbet af efteråret flytter forretningen 50 meter længere op af handelsgaden og ind i det tidligere Merlin og Damborg Din Isenkræmmer, der er et af de største butikslokaler i byen.

- Vi får 700 kvadratmeter butikslokale, og så får vi 700 kvadratmeter lager og kontor, fordi vi også lejer de lokaler som Fitness Klubben Thor tidligere havde i bygningen. Vi flytter, fordi vi er vokset ud af vores nuværende butik og simpelthen ikke har mere plads, siger Thomas Bastlund.

Da det hele er så nyt, kan han endnu ikke give en præcis åbningsdato for den nye butik.

- Men det bliver i god tid inden jul, fortæller han.

Der er ni fuldtidsansatte i Lystfiskeren, som også driver en stor internetbutik, der står for cirka 30 procent af virksomhedens samlede omsætning.

De nye lokaler gør, at butikken nu også får plads til en afdeling med jagtvåben.

Og så skifter Lystfiskeren navn til Pro-Outdoor - ligesom virksomhedens internetbutik - for at vise at butikken sælger alt inden for fiskeri, jagt, ridning og friluftsliv.

Læs mere i dagbladet Nordvestnyt lørdag.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk