14. august 2020
Lykke Friis holder foredrag i Skarridsøsalen, Jyderup, torsdag den 21. november. Pr-foto
Lykke Friis holder foredrag i Skarridsøsalen, Jyderup, torsdag den 21. november. Pr-foto
Foto: Steen Brogaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lykke Friis kommer til Jyderup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lykke Friis kommer til Jyderup
Holbæk - 19. november 2019 kl. 19:57
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tysklandskorrespondent, prorektor på Københavns Universitet, klima- og energiminister, forskningschef på Dansk Udenrigspolitisk Institut, medlem af Folketinget - alle poster Lykke Friis har bestridt. Den sidste (eller vel den næste!) post hun kommer til at bestride er som direktør for tænketanken Europa.

Det er en erfaren og meget vidende forsker og formidler, der kommer til Jyderup. Mange kender hende som den engagerede, meget vidende og meget hurtigt snakkende foredragsholder. Og det er værd at lytte grundigt efter, når hun taler, for der er indhold og vægt bag alle ordene.

Hun formår på fængende og underholdende vis at formidle et stof, som for mange af os kan virke tørt, ja ligefrem kedeligt.

Hendes til dato sidste job har været som korrespondent for Berlingske i Berlin.

Skribent og fodboldentusiast
Det skal lige nævnes, at Lykke Friis indimellem har haft tid til at skrive adskillige bøger om især tyske og europæiske forhold, bl.a. en bog om det politiske Tyskland efter valget i 2017 og tidligere en bog om Murens fald i 1989.

Og så er hun fodboldentusiast.

Lykke Friis er født af en tysk mor og en dansk far. Hun er blandt andet derfor dybt optaget af tyske og ikke mindst europæiske forhold, hvilket vi får mulighed for at stifte bekendtskab med.

Arrangementet afholdes torsdag den 21. november klokken 19.30. Det foregår i Skarridsøsalen, Skarridsøgade 37, Jyderup. Arrangører er Holbæk Bibliotekerne og Kulturgruppen i Jyderup. Billetter fås på Jyderup og Holbæk Bibliotek og på bibliotek.holbaek.dk eller ved indgangen.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk