13. december 2019
Hans Henrik Møller Andersen slår dørene op til livsstilsbutikken »Loppekup«, lørdag den 27. juli. 

Fotos: Elisa Hauerbach
gallery icon

Se billedserie

Hans Henrik Møller Andersen slår dørene op til livsstilsbutikken »Loppekup«, lørdag den 27. juli. Fotos: Elisa Hauerbach
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: »Loppekup« åbner i Svinninge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

»Loppekup« åbner i Svinninge
Holbæk - 17. juli 2019 kl. 19:57
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lørdag den 27. juli åbnes dørene for første gang til den nye butik, der af ejeren beskrives som en livsstilsbutik med antikviteter, loppe- og kræmmervarer.

- Vi lejer ledig reolplads ud til vores kunder og de kan så stille deres varer op til salg. Vi tager ingen kommision, og de får udbetalt deres tilgodehavende for ugens salg, hver mandag, siger Hans Henrik Møller Andersen, som åbner butikken sammen med sin hustru, Janne Møller Andersen.

Han har tidligere haft en lignende butik i Kalundborg, sammen med sin bror, Poul Low Møller. Den nuværende butik i Svinninge, er efter indehaverens mening langt bedre i størrelsen, så i fremtiden er det på adresssen Hovedgaden 18 A, man finder »Loppekup«.

50 pladser
Indenfor i butikken er opsat reoler i hele lokalet. Her kan 50 kunder leje hver deres plads. De varer der sættes på reolerne, prismærkes med kundens lejenummer, for det giver efter Hans Henrik Møller Andersen den bedste mulighed for fleksibilitet.

- Hvis man vil leje en reolplads i fem uger, betaler man kun for de fire, sådan er vores starttilbud. Man kan også leje reolen for en kortere eller længere periode, men minimum en uge ad gangen, siger indehaveren.

Der er allerede lejere booket ind på nogle af reolerne. Det er blandt andet deres tidligere kunder fra Kalundborg. Ønsker man at leje en reol, kan man ringe til Hans Henrik Møller Andersen på det telefonnummer, der er opgivet i annoncen - her i avisen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk