16. juli 2019
Også i går blev der demonstreret ved Det Gamle Rådhus i Holbæk, da kommunalbestyrelsen holdt møde. Foto: Christina Quist
Også i går blev der demonstreret ved Det Gamle Rådhus i Holbæk, da kommunalbestyrelsen holdt møde. Foto: Christina Quist
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lokalplan for biogasanlæg sendt i høring

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokalplan for biogasanlæg sendt i høring
Opdateret 14. marts 2019 kl. 09:36
Holbæk - 14. marts 2019 kl. 07:50
Af Christina Quist
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I de seneste måneder har borgerne i området omkring Nr. Jernløse, Sdr. Jernløse og Regstrup gang på gang og i forskellige fora gjort opmærksom på deres modstand mod planerne om at placere et biogasanlæg i Snævre. Nu får de og andre relevante parter yderligere otte uger til at fremføre deres argumenter via de mere officielle kanaler. For i går besluttede et snævert flertal i Holbæk Kommunalbestyrelse at sende et lokalplanforslag for et biogasanlæg ved Snævre i høring.

arrow Læs også: Video: Politikere fik slagord og sange med til møde

Afstemningen blev så tæt, som den overhovedet kan blive. For da de 31 kommunalbestyrelsesmedlemmer havde stemt, var der 16 stemmer for at sende forslaget i høring, mens 15 var imod. Det var S (med undtagelse af Christina Hvass Hansen), DF, LA, SF og Jarl Sabroe (løsgænger), som til lyden af kampråb, slagsange og lignende havde trykket på ja-knappen.

Det kom ikke som den helt store overraskelse, at flertallet stemte for at sende forslaget i høring. Der var heller ikke de store overraskelser i selve debatten forud for afstemningen. Både tilhængerne og modstanderne af anlægget har flere gange ytret deres forskellige holdninger og argumenter, som ofte er i direkte modstrid med hinanden. Og sådan var det også i går.

arrow To ministre spørges om biogas
11. marts 2019 kl. 12:03 Opdateret: kl. 11:56
arrow Borgerforslag skal på den politiske dagsorden
28. februar 2019 kl. 10:08 Opdateret: kl. 10:08

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk