15. juli 2020
I år har lokalhistoriker Anders Hjorth-Jørgensen haft forlaget desAHJn i 10 år. Det fejres med to lokalhistoriske udgivelser.
gallery icon

Se billedserie

I år har lokalhistoriker Anders Hjorth-Jørgensen haft forlaget desAHJn i 10 år. Det fejres med to lokalhistoriske udgivelser.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lokalhistoriker fejrer sit 10 års jubilæum med to nye udgivelser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokalhistoriker fejrer sit 10 års jubilæum med to nye udgivelser
Holbæk - 22. oktober 2019 kl. 19:57
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Jyderup: Lokalhistoriker Anders Hjorth-Jørgensens forlag desAHJn, kan i år se tilbage på et årti med lokalhistoriske udgivelser fra Jyderup og omegn. Det fejres med udgivelsen af to nye titler.

Fra postkort til bog

I efteråret 2018 indbød Tornved Lokalhistoriske Forening til foredraget "Rundtur i den gamle Tornved kommune via gamle postkort" ved lokalhistorisk arkivar Inge-Lis G. N. Madsen. Det blev et tilløbsstykke, som fyldte Skarridsøsalen til sidste plads og mere end det. Foredraget er nu omarbejdet til bogen »Rundtur i den tidligere Tornved Kommune«, skrevet af Inge-Lis G. N. Madsen og udgivet af forlaget desAHJn. Med den i hånden kan man tage på en tur enten hjemme i lænestolen, i bil eller på cykel fra Skarresø og videre igennem sognene Holmstrup, Skamstrup, Frydendal, Mørkøv, Stigs Bjergby og Jyderup. Undervejs udfoldes de mange spændende fortællinger, der gemmer sig bag de udvalgte motiver af de lokaliteter, man møder.

Årbogen er populær
Siden 2014 har forlaget udgivet en Jyderup-årbog. 2019 er ingen undtagelse. »Jyderup-bogen 2019« indeholder blandt andet artikler om Greveslægten Lerche i Jyderup, om Jyderup Forskønnelsesforening, om musikdirektør Jantzen, om det gamle bageri i Kirkebyen og bagermester Poulsen samt om Jyderups første fotoatelier, om Bromølle Dyrepark og Tivoli og om Jyderup Conditori - skrevet af Flemming Thorsen, Inge-Lis G. N. Madsen og Anders Hjorth-Jørgensen. Sidstnævnte har også redigeret årbogen, der som altid er rigt illustreret. Begge bøger kan købes på Jyderup Bibliotek eller direkte hos forlaget.

Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk