21. september 2019
Holbæk er en af de heldige byer, som atter får en Fætter BR-butik. Det sker tirsdag efter påske i bygningen, der tidligere husede Toys'R'Us i Holbæk Mega Center. (Arkiv)
Holbæk er en af de heldige byer, som atter får en Fætter BR-butik. Det sker tirsdag efter påske i bygningen, der tidligere husede Toys'R'Us i Holbæk Mega Center. (Arkiv)
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Legetøjskæde genåbner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Legetøjskæde genåbner
Holbæk - 15. april 2019 kl. 11:09
Af Michael Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ved du, hvad det bedste er, legetøj fra BR. Fætter BR inviterer til åbningsfest tirsdag den 23. april, når koncernens 15 butik genåbner på Frejasvej i Holbæk Mega Center.

Salling Group, som i januar måned sammen med Legekæden overtog lejemålene fra det konkursramte Top Toy, vil åbne i alt 26 butikker, og her er Holbæk en af de heldige byer.

Butikschef Mikkel Damslund Jensen, der bliver daglig leder for butikken i Holbæk, fortæller i en pressemeddelelse.

-Vi har samlet et stærkt team, og nu glæder vi os alle til at bringe legen tilbage til børn i Holbæk. Det er jo tydeligt, at børnefamilier ikke har vendt ryggen til den glade Fætter BR, på trods af, at butikken ikke har været en del af handelslivet de sidste tre måneder. Så vi er topklar til åbningen og mangler bare alle de glade børn, for at butikken får den helt rigtige stemning, siger han.

Indretningen af den nye butik vil ligne de tidligere Fætter BR bútikker, men der kommer mere fokus på plads til leg for både store og små.

En ting er helt sikkert interiøret i butikkerne vil bære præg af at være et slarraffenland for legetøjselskere, lover Salling Group endvidere.

Programmet fra dagen ser således ud. Klokken 12 åbner dørene, hvor snoren klippes over. I dagens anledning er den røde løber rullet ud.

Inde i den nye butik modtager de første 100 børn en gave, og der er mulighed for at møde Fætter BR, samt gennemføre en hinkesti, hvor børnene efterfølgende får en medalje og et diplom.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk