20. juli 2019
To gange fik politiet i løbet af tirsdag henvendelser om mistænkelige personer i Mørkøv og Holbæk. Foto: Jan Partoft
To gange fik politiet i løbet af tirsdag henvendelser om mistænkelige personer i Mørkøv og Holbæk. Foto: Jan Partoft
Foto: Jan Partoft
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kvinder tog billeder af huse og mand ville ind i lejlighed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kvinder tog billeder af huse og mand ville ind i lejlighed
Holbæk - 20. februar 2019 kl. 11:39
Af Morten D. Christensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ved to forskellige episoder, der ikke lader til at have noget som helst med hinanden at gøre, fik Midt- og Vestsjællands Politi i løbet af tirsdag anmeldelser om personer, der opførte sig underligt i Mørkøv og Holbæk.

arrow Læs også: 88-årig kvinde frastjålet 40.000 kroner af falske hjemmehjælpere

I Mørkøv anmeldte en mandlig borger klokken 16.34, at to slavisk udseende kvinder gik rundt i området ved Vestervej og Solvej og tog billeder af husene.

Manden havde henvendt sig til kvinderne, som talte et for ham uforståeligt fremmedsprog, men herefter forsvandt de i retning mod Mørkøv Station.

Det lykkedes ikke en tilkaldt politipatrulje at finde de to kvinder, og deres ærinde er derfor ukendt.

Manden kunne til gengæld give et signalement af de to slavisk udseende kvinder, der begge beskrives som cirka 40 år, 160 centimeter høje og almindelige af bygning. Den ene var iført sort jakke med hætte og sorte bukser. Den anden bar en beige jakke med hætte og sorte bukser.

Mand ville ind i lejlighed
Tidligere tirsdag havde en 87-årig kvinde på Borgmestergårdsvej i Holbæk klokken 10.57 anmeldt, at en fremmed mand med dansk udseende, der kaldte sig »Thomas«, 10 minutter tidligere flere gange havde ringet på hendes dør og ytret ønske om at komme ind og se lejligheden, fordi han gerne ville bo i området.

Den 87-årige kvinde havde fundet mandens adfærd mistænkelig i et område, hvor der bor mange ældre mennesker, og hun havde ikke lukket ham ind.

Heller ikke i dette tilfælde fandt politiet frem til manden, men ordensmagten er opmærksom på, at han måske havde til hensigt at stjæle noget.

Manden beskrives som dansk af udseende, 35-40 år, cirka 190 centimeter høj, almindelig kropsbygning og lys hudfarve. Han har kort og pjusket sort hår. Han talte dansk og var iført mørkt tøj, og han bar på en flad taske.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk