18. juni 2021
Den grønlandske singer-songwriter Rasmus Lyberth kommer til Holbæk den 21. maj, hvor han giver koncert på Sidesporet. Arkivfoto: Mie Neel.
Den grønlandske singer-songwriter Rasmus Lyberth kommer til Holbæk den 21. maj, hvor han giver koncert på Sidesporet. Arkivfoto: Mie Neel.
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Koncert med manden med den store stemme

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Koncert med manden med den store stemme
Holbæk - 17. maj 2021 kl. 20:00
Af Jette Bundgaard

Sidesporets Musikklub har udsolgt til mange af de kommende koncerter. Også dem den 20., 27. og 28. maj, hvor der er Hardinger Band, TV2 og Frihedens Lysdøgn på plakaten i nævnte rækkefølge. Den 21. maj er der dog stadig ledige billetter til Rasmus Lyberth & Band feat. violinisten Jane Clark.

Koncerten er en afskedsturné for Rasmus Lyberth, som fylder 70 år den 21. august. Turnéen, som altså også lægger vejen forbi Holbæk, slutter med en koncert i kulturhuset Katuaq i Nuuk.

De senere år har Rasmus Lyberth boet i Odense, og det har muligvis medvirket til at gøre hans musikalske fokus bredere. Han har inviteret verdensmusikken indenfor i sit univers, men han synger fortsat på sit grønlandske modersmål.

Rasmus Lyberth var i år nomineret til Nordisk Råds musikpris uden dog at få den, men han har gennem tiderne modtaget et hav af priser, ligesom hans stemme og karismatiske udtryk er kendt uden for Danmarks og Grønlands koncerter. Det kom klart til udtryk for 10 år siden, da han i 2011 af BBC blev inviteret til at medvirke ved de prestigefyldte promenadekoncerter i Royal Albert Hall i London.

Der er mere info og billetter på www.sidesporet.dk.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk