31. juli 2021
Politikerne skal snart tage stilling til, om der skal ligge et renseanlæg ved Bognæs. Men nu har borgerne fået mere tid til at klage, da høringsperioden er forlænget.
Politikerne skal snart tage stilling til, om der skal ligge et renseanlæg ved Bognæs. Men nu har borgerne fået mere tid til at klage, da høringsperioden er forlænget.
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kommune forlænger høring om renseanlæg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kommune forlænger høring om renseanlæg
Opdateret 04. marts 2016 kl. 10:52
Holbæk - 04. marts 2016 kl. 10:42
Af Anders Tilsted

Borgerne har netop fået mere tid til at klage over kommunens planer om at bygge et renseanlæg til spildevand på Tuse Næs inden 2025.

arrow Læs også: Protest-underskrifter mod renseanlæg

For høringsfristen for spildevandsplanen, hvor punktet om renseanlægget er det mest centrale, er netop forlænget fra 5. marts til 4. april.

- Vi har blandt andet forlænget høringsperioden på baggrund af den store interesse fra Næsset, og vi har indtil nu fået omkring 40 høringssvar, hvor 95 procent af dem går på bekymringer om et renseanlæg, siger miljømedarbejder hos Holbæk Kommune, Henrik Kokholm.

Men der er også en mere lavpraktisk forklaring på forlængelsen. For ud over høringsperioden for spildevandsplanen er der også en høringsperiode for miljøvurderingen af planerne om et renseanlæg, og den udløber først den 4. april.

Da de to ting hænger sammen, og politikerne i byrådet ikke kan se på sagen, før fristen for miljøvurderingen udløber, kan man lige så godt give de to høringsperioder samme tidsfrist.

Spildevandsplanen foreslår, at et nyt renseanlæg, der skal afløse det nuværende renseanlæg på Parallelvej i Holbæk, skal ligge på et endnu ikke fastlagt sted ved Bognæs på Tuse Næs. Men planerne har vakt stor utilfredshed, og næsboerne kæmper hårdt for at få politikerne til at sige nej.

arrow Et rungende nej til renseanlæg
22. marts 2016 kl. 23:56 Opdateret: kl. 23:56
arrow Par laver protestside mod renseanlæg
26. februar 2016 kl. 15:11 Opdateret: kl. 08:45
arrow Område udpeget til nyt renseanlæg
07. januar 2016 kl. 11:05 Opdateret: kl. 10:51
De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk