16. oktober 2019
Jarl Sabroe fra Tuse har meldt sig ind i Socialdemokratiet, og dermed har partiet nu 10 mandater i Holbæk Kommunalbestyrelse. Foto: Mie Neel
Jarl Sabroe fra Tuse har meldt sig ind i Socialdemokratiet, og dermed har partiet nu 10 mandater i Holbæk Kommunalbestyrelse. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kommunalbestyrelsesmedlem har valgt nyt parti

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kommunalbestyrelsesmedlem har valgt nyt parti
Holbæk - 24. april 2019 kl. 08:34
Af Christina Quist
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Jarl Sabroe, som er medlem af Holbæk Kommunalbestyrelse, har meldt sig ind i Socialdemokratiet. Det oplyser han selv på Facebook. Dermed nåede den tidligere radikale politiker at være løsgænger i lidt over to måneder.

På sin Facebook-side oplyser Jarl Sabroe, at han fra onsdag vil være en del af den socialdemokratiske gruppe i Holbæk. Han skriver blandt andet også, at »Jeg tror på, at Socialdemokratiet er det bedste ståsted i kampen for børn, skoler og ansatte i Holbæk Kommune. Da jeg stillede op til kommunalbestyrelsen var det med udgangspunkt i »Børnene først«. Jeg har meldt mig ind i Socialdemokratiet for at jeg kan fortsætte dette spor«.

Jarl Sabroe forlod Radikale Venstre i midten af februar. Hans begrundelse var, at der var uenighed om den politiske kurs og flere enkeltsager.

Flere lokale nyheder - få nyhedsbrevet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk