17. januar 2019
Den stjålne bil blev kraftigt beskadiget, da den unge mand kørte galt lidt uden for Tuse. Foto: Morten Sundgaard - Skadestedsfotograf.dk
Den stjålne bil blev kraftigt beskadiget, da den unge mand kørte galt lidt uden for Tuse. Foto: Morten Sundgaard - Skadestedsfotograf.dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kørte galt i stjålet bil og stak af

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kørte galt i stjålet bil og stak af
Holbæk - 25. maj 2018 kl. 17:50
Af Agner Ahm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Politiet søger efter en cirka 20-årig mand af afrikansk udseende, som fredag ved 11.15-tiden stak af, efter at han var kørt galt i rundkørslen lige øst for Tuse.

Den unge mand kom kørende i en grå Peugeot 307 ad Kalundborgvej mod nordvest, da han mistede grebet lige før rundkørslen, som giver forbindelse til Tuse Byvej. Han strejfede først en personbil og derpå en lastbil, inden han påkørte et skilt og en lysmast.

Uheldet var dog ikke værre, end at han selv kunne kravle ud af bilen. Overfor flere vidner opgav han navn og adresse, og så stak han i løb ind mod Tuse.

Hans trang til at komme væk, var forståelig. Da Midt- og Vestsjællands Politi nåede frem, konstaterede man, at bilens svenske nummerplader ikke hørte hjemme på bilen.

Det gjorde til gengæld et sæt nummerplader, som lå inden i bilen. Bilen var stjålet i Snertinge torsdag, og vagthavende kunne sent fredag eftermiddag også fortælle, at bilen kan sættes i forbindelse med et indbrud i Svebølle.

Desuden konstaterede politifolkene, at det navn og den adresse, som den unge mand havde givet til vidner på stedet, var falske.

Alt i alt vil politiet meget gerne have fat i ham. Og hjælp fra eventuelle vidner, som har set den unge mand efter, at han løb ind mod Tuse, er også velkomne til at ringe på telefon 114.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk