27. november 2020
En motorcyklist kørte fredag meget stærkt på Hovedgaden i Svinninge. Foto: Peter Andersen
En motorcyklist kørte fredag meget stærkt på Hovedgaden i Svinninge. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kørte 111 km/t i byen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kørte 111 km/t i byen
Opdateret 19. oktober 2020 kl. 13:32
Holbæk - 19. oktober 2020 kl. 12:00

111 km/t i en byzone.
Det var, hvad en motorcyklist kørte på Hovedgaden i Svinninge fredag aften.

Klokken 23.02 var færdselspolitiets videobil på patrulje, og på Hovedgaden i Svinninge blev betjenten opmærksom på en motorcyklist, der kørte væsentligt over det tilladte.

Ifølge Midt- og Vestsjællands Politi blev videooptageren sendt, og den første måling af motorcyklen lød på 111 km/t i byzonen, hvor 50 km/t er tilladt. Motorcyklisten fortsatte sin kørsel ind i en 60 km/t zone, hvor videobilen kørte efter og fortsatte målingen af den meget hurtige kørsel.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at det lykkedes betjenten at standse motorcyklisten, som viste sig at være en 35-årig mand uden fast bopæl i Odsherred. Han var frakendt førerretten i en tidligere sag om spirituskørsel. Den 35-årige blev sigtet for at køre for hurtigt.

Videoen, som blev optaget af motorcyklistens kørsel, sender politiet nu til udmåling hos Rigspolitiets Færdselscenter, som kan lave en beregning på den samlede hastighed af kørselsforløbet i de forskellige hastighedszoner.

Alene kørslen i 50 kilometer-zonen vil grundet den høje hastighed med en overskridelse på 100 procent lægge op til en ubetinget frakendelse af førerretten.

I sager, hvor føreren allerede er frakendt førerretten ubetinget, vil retten i forbindelse med afgørelsen af hastighedssagen, tage stilling til om frakendelsestiden skal forlænges, oplyser politiet.

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk