26. marts 2019
Moonjam - klar til Tølløse torsdag den 1. november.
Moonjam - klar til Tølløse torsdag den 1. november.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kendt band spiller dansk på Sejergaardsskolen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kendt band spiller dansk på Sejergaardsskolen
Holbæk - 22. oktober 2018 kl. 06:01
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I uge 44 er det Spil Dansk Uge, og på Sejergaardsskolen i Tølløse benytter man lejligheden til at præsentere det kendte dansk band, Moonjam. Der er koncert i skolens idrætshal torsdag den 1. november.

Sejergaardsskolen har flere gange tidligere haft gode, danske musiknavne på besøg med succes - blandt andre Søs Fenger, Wafande, Rugsted & Kreutzfeldt og Hugo Helmig. Hver gang har der været udsolgt, og det betyder 700 gæster til koncerter, hvor publikum sidder ned, og 1000 besøgende til koncerter, hvor publikum står.

Koncerter med Moonjam er med et siddende publikum. Arrangementet begynder klokken 19, og der lægges for med fællessang i anledning af Spil Dansk Ugen.

Moonjam består i 2018-udgaven af Rasmus Kærså, bas og sang, Morten Kærså, keyboard og sang, Mikkel Nordsøm guitar, Henriette Krogh, trommer, Maibrit Olesen, sang, og Bobby Ricketts, sax.

- Henholdsvis 700 og 1000 til koncerterne er ganske imponerende i så lille en by som Tølløse, siger Holger Bech, der er musikskoleleder på Sejergaardsskolen.

julius

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk