28. februar 2020
Dennis Darré er tilbage blandt medarbejderne hos Expert i Jyderup. Foto: Elisa Hauerbach
Dennis Darré er tilbage blandt medarbejderne hos Expert i Jyderup. Foto: Elisa Hauerbach
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kendt ansigt er tilbage hos Expert Jyderup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kendt ansigt er tilbage hos Expert Jyderup
Holbæk - 19. april 2019 kl. 19:57
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Medarbejderstaben hos Expert i Jyderup er blevet udvidet med et kendt ansigt, da Dennis Darré er vendt tilbage til butikken efter et par år hos en lignende butik i Roskilde.

Dennis er ikke ny i Expert - eller i branchen. Han har nemlig, siden 1996 (med pauser) været en fast del af medarbejderstaben hos Expert i Jyderup og Nykøbing.

Siden starten af april, har han været tilbage i butikken på Skarridsøgade i Jyderup.

- Jeg har det bedst med at være i nærheden af Kalundborg, hvor jeg bor. Min tidligere ansættelse var i Roskilde, så da jeg blev tilbudt at komme til Jyderup, takkede jeg ja - uden ret meget betænkning. Butikken her tiltaler mig meget, da man her i byen kommer tæt på kunderne og lærer deres behov at kende. Der er også allerede flere, som har tilkendegivet at det er positivt, jeg er tilbage - og det er jeg da glad for, siger Dennis Darré. Han har en solid, bred erfaring med sig fra elektronikkens verden, men har hovedområde i fjernsynsafdelingen i Jyderup.

- Jeg interesserer mig for udviklingen i branchen og bakker selvfølgelig op om Experts ønske om at give den bedst mulige service, ved at være tilstede i betjeningen og guide kunderne i retning af de forskellige serviceordninger, som findes hos Expert/Punkt 1, tilføjer han.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk