25. oktober 2020
Morten Rasmussen er ansat som mediekonsulent hos Sjællandske Medier. Fotos: Elisa Hauerbach
gallery icon

Se billedserie

Morten Rasmussen er ansat som mediekonsulent hos Sjællandske Medier. Fotos: Elisa Hauerbach
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kendt ansigt er ny mediekonsulent

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kendt ansigt er ny mediekonsulent
Holbæk - 23. august 2019 kl. 17:57

Morten Rasmussen er mest kendt for sin tid som butikschef hos Expert i Holbæk og Jyderup. Nu er han tilbage som nyansat mediekonsulent hos Sjællandske Medier.

- Mit arbejde vil være at sælge og producere annoncer til avis og netprodukter, så kunderne kan øge deres synlighed og dermed deres omsætning, siger han.

Da han blev portrætteret i avisen i forbindelse med sit 25 års jubilæum hos Expert, fortalte han, at han kendte flere generationer af kundernes familier.

- Det var sjovt, når en far kom ind for at købe gaven til en kommende konfirmand, og jeg så selv har solgt hans første rigtige musikanlæg til hans far, dengang han selv skulle konfirmeres, sagde Morten Rasmussen dengang.

Nu er der også sammenhæng mellem dem han skal servicere og dem han kender i forvejen, for han er et lokalkendt og meget vellidt menneske.

- Jeg har lavet annoncemateriale i mange år, men for de butikker jeg var ansat i. Nu kan man jo nærmest sige at jeg er hoppet over på den anden side af skrivebordet, og det ser jeg selv som en fordel, og jeg glæder mig til at møde mine nye kunder og få forenet dynamikken og kreativiteten i mit arbejde. Jeg har de sidste par år arbejdet som souschef i Fakta, Kirke Hyllinge, men det arbejde blev udkonkurreret af avisen, som gav mig et tilbud jeg havde lyst til at sige ja tak til, siger han.

Lokalpatriotisme og humor
Han blev oprindeligt uddannet i Krone radio, Holbæk, og blev der i fem år efter sin læretid. Derefter blev arbejdspladsen Expert i Jyderup og Holbæk, hvor han blandt andet var butikschef.

-Jeg er yderst tilfreds med at være tilbage i området, som jeg føler en særlig tilknytning til. Lokalpatriotismen lever stadig i bedste velgående herude, og det bevirker at man får et andet, mere direkte forhold til sine kunder. I mit nye job er der også plads til humor og tilgængelighed. Slipset sidder heldigvis ikke stramt, om man så må sige, tilføjer Mortens Rasmussen.

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk