18. oktober 2019
Ulrik Wänglund Jensen med to af medarbejderne i Kabyssen: Mathilda Holm Carlson (tv) og Sefa Nur Tamer. Foto Jette Bundgaard.
gallery icon

Se billedserie

Ulrik Wänglund Jensen med to af medarbejderne i Kabyssen: Mathilda Holm Carlson (tv) og Sefa Nur Tamer. Foto Jette Bundgaard.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kabyssen er blevet godt modtaget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kabyssen er blevet godt modtaget
Holbæk - 11. juli 2019 kl. 20:30
Af Jette Bundgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kabyssen - The Pantry på Havnevej er kommet godt fra start. Caféen ejes i fællesskab af Sidesporet og Ulrik Wänglund Jensen, der er daglig leder og idémand bag nyskabelserne ude og inde i bygningen, som tidligere husede Havnecaféen.

Ulrik Wänglund Jensen vægter kvalitet, god service og en hyggelig atmosfære i caféen. Han justerer løbende på menukonceptet og har hovedet fuldt med nye tiltag, som lanceres hen ad vejen. Der er allerede nogle kendte 'klassikere' på menukortet, som Kabyssens originale fish'n'chips, klassiske burger og flæskestegssandwich. Til nyhederne hører blandt andet iskaffe, nye cocktails, en glutenfri burgerbolle og en helt ny burger: Chicken Chili Bacon BBQ.

- Man er nødt til hele tiden at udvikle menukortet, så det er spændende at komme herned, forklarer Ulrik Wänglund Jensen, som nyder dialogen med kunderne og gerne tager imod nye forslag både over disken og på de sociale medier. Dette og hans egne kokkefærdigheder er med til at give retterne et nyt tvists.

Ulrik Wänglund Jensen har ikke fortrudt skiftet til selvstændig:

- Jeg elsker at betjene gæsterne og opleve, at de bliver begejstrede. Folk er meget glade for at komme her og har virkelig taget stedet til sig. Samtidig er det spændende selv at lægge retningen for caféen, konkluderer han.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk