2. december 2020
Holbæk Sportsby - i spil til årets juletudstjeneste i Tveje Merløse Sogn. Foto: Jørgen Juul
Holbæk Sportsby - i spil til årets juletudstjeneste i Tveje Merløse Sogn. Foto: Jørgen Juul
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Julegudstjeneste i Sportsbyen?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Julegudstjeneste i Sportsbyen?
Holbæk - 31. oktober 2020 kl. 20:35
Af Jørgen Juul

Kommer en af de store idrætshaller i Holbæk Sportsby til at danne ramme om en julegudstjeneste i år? Muligvis. Menighedsrådet i Tveje Merløse Sogn overvejer at leje sig ind i Sportsbyen og arrangere en gudstjeneste der torsdag den 24. december.

Det oplyser Bent Løvschal, Holbæk, der er formand for menighedsrådet i Tveje Merløse.

- På grund af corona-restriktioneren må der kun være 24 i Tveje Merløse Kirke ad gangen, og almindeligvis er der mellem 400 og 500 besøgende til de tre julegudstjenester, vi har i kirken. Derfor er Sprotsbyen inde i overvejelserne, men det vil vare nogle uger endnu, inden vi træffer beslutningen, siger Bent Løvschal.

- Ingen kan selvfølgelig sige, hvordan corna-situationen er til jul. Det er jo også et spørgsmål, om vi overhovedet tør samle 500 mennesker på én gang, siger han.

Hvis julegudstjenesten flyttes til Holbæk Sportsby, bliver det til en hal, der skal lejes til formål, og der vil også blive tale om at betale for at få sat de 500 stole op i hallen, der skal bruges.

- Vi kan altid vende tilbage til det kendte, til de tre gudstjenester i kirken, selv om der så, desværre, ikke kan være lige så mange med, siger formanden for menighedsrådet.

- En gudstjeneste i Sportsbyen vil ikke give den samme stemning, men vi kan da pynte om med nogle grantræer, siger Bent Løvschal.

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk