17. januar 2021
Tina Raun fra Profil Optik i Jyderup er glad for at optikforretningerne kan holde åbent, selv om det er mærkeligt at så mange andre butikker skal holde lukket. Arkivfoto.
gallery icon

Se billedserie

Tina Raun fra Profil Optik i Jyderup er glad for at optikforretningerne kan holde åbent, selv om det er mærkeligt at så mange andre butikker skal holde lukket. Arkivfoto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ingen skal gå forgæves til optikeren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ingen skal gå forgæves til optikeren
Holbæk - 11. januar 2021 kl. 20:30

Under forårets coronanedlukning var optikerbranchen også en del af de lukkede områder, dog med mulighed for nødåbninger, men her i efteråret er der åbent hos landets optikere, så man kan få hjælp til blandt andet reparation af briller og eventuelt køb af nye.

- Her i Jyderup er vi blandt meget få åbne butikker, og det giver en lidt underlig stemning i byen. Jeg kan fornemme, at indehaverne af de lukkede butikker ikke holder fri, men møder på arbejde og bruger tiden på at rydde op, fjerne julepynt og forberede den kommende sæson. Vi her i Profil Optik er glade for, at vi kan holde åbent og sevicere de kunder, som kommer ind. Vi har faktisk haft ret meget at se til i perioden efter jul, blandt andet med briller, der har været gået i stykker i løbet af helligdagene, fortæller Tina Raun, der er butikschef hos Profil Optik, som ligger på Skarridsøgade 35 B i Jyderup.

Hun kan på byens vegne godt håbe på, at nedlukningen ikke forlænges.

Men, jeg har fuld tillid til at regeringen træffer de rigtige beslutninger, så smittespredningen kan minimeres, tilføjer hun.

I Holbæk er det Byens Optik, der spørges om, hvordan stemningen er i den nedlukkede by, og om der stadig kommer kunder i butikken.

- Som det ser ud i dag, er her ingen mennesker at se i byen, men det er måske på grund af snevejret. I går blev restriktionerne skærpet, og vi er spændte på, om vi vil kunne mærke det her i butikken. Efter nedlukningen ser vi ikke længere strøgkunderne, der kommer ind for at lade sig inspirere. Vores kunder har et formål med at være her, og vi fornemmer, at der er tillid til, at vi overholder alle gældende regler, hvilket vi naturligvis gør. Vi anbefaler faktisk alle linsekunder at udskyde kontrollen, og vi kommer i sagens natur, da vi hører under sundhedsfagligt personale, også en gang imellem til at gå tæt på vores kunder, men har meget fokus på vores rutiner, så alting foregår forsvarligt og hensigtsmæssigt. Vi har god plads i butikken og sørger for, at der ikke er flere herinde end tilladt. Afspritningen er grundig (og hyppig), ligesom alle briller renses efter at være blevet prøvet på, så vi og kunderne kan være trygge, fortæller Frode Østberg fra Byens Optik, der ligger på Ahlgade 30 L i Holbæk.

I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk