24. november 2017
Nogenlunde sådan her vil Holbæk HavneBy komme til at tage sig ud, set fra nordvest ved aftentide. Til højre ses den overdækkede markedsplads (færdig om en måneds tid). Her vil der være parkeringspladser, når der ikke holdes marked. Illustration: Kullegaard A/S
gallery icon

Se billedserie

Nogenlunde sådan her vil Holbæk HavneBy komme til at tage sig ud, set fra nordvest ved aftentide. Til højre ses den overdækkede markedsplads (færdig om en måneds tid). Her vil der være parkeringspladser, når der ikke holdes marked. Illustration: Kullegaard A/S
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hvem skal opføre havneby?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvem skal opføre havneby?
Holbæk - 21. oktober 2016 kl. 14:17
Af Kaj Ove Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Inden for de næste to måneder ventes det afgjort, hvilke virksomheder der får opgaven med at opføre Holbæk Havneby på hjørnet af Kanalstræde og Havnevej i Holbæk, skriver dagbladet Nordvestnyt fredag.

Byggestarten ventes at gå kort ind i det nye år. Bygningskomplekset med ejer- og lejeboliger, butikker, restaurant og andet ventes færdig omkring 30. juni 2018.

Oprindelig var det planen, at byggestarten skulle være i efteråret. Men ny lovgivning har betydet, at processen med udbuddet af entrepriserne er blevet længere.

Projektet skal sendes i EU-udbud, når der er almene boliger (lejeboliger) med, sådan som der er her med 25 boliger, som VAB står bag. Fristen for at byde på opgaven udløber på mandag.

- Derefter har vi tre uger til at granske buddene og begrunde, hvem der skal med i den indbudte licitation. Det regner vi med at kunne sende ud midt i november, fortæller arkitekt Thomas Kullegaard, Kullegaard A/S, der står for arbejdet med licitationen.

Der udbydes seks entrepriser, og der ventes valgt fire-fem prækvalificerede i hver kategori til at give det endelige bud. Licitationen ventes holdt i begyndelsen af december, og derefter er der kontraktforhandlinger.

- Målet er, at vi kender vinderne før juleferien. Byggestarten bliver nok tidligst i januar, og i tilfælde af dårligt vejr kan det blive skubbet til februar, siger Thomas Kullegaard.

Selv om der er over halvandet år til de står klar, ventes det, at salget af de 18 ejerlejligheder begynder inden for en-to måneder.

Når det gælder erhvervslokalerne i stueetagen, er der skrevet én kontrakt med en indtil videre ukendt lejer. af et lejemål på 275 kvadratmeter. I stueetagen er der også fem ferieboliger på ialt 225 kvadratmeter til udlejning. De er reserveret til en mulig investor.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?





Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk