27. februar 2020
Jeannette Mattsson er klar til Valentinsdag hos Blomstersmeden i Jyderup. Her står hun med en tørret buket og med et gaveskilt, der pointerer at kærligheden skal passes på og plejes.  Fotos: Elisa Hauerbach
gallery icon

Se billedserie

Jeannette Mattsson er klar til Valentinsdag hos Blomstersmeden i Jyderup. Her står hun med en tørret buket og med et gaveskilt, der pointerer at kærligheden skal passes på og plejes. Fotos: Elisa Hauerbach
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Husk at hylde kærligheden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Husk at hylde kærligheden
Holbæk - 13. februar 2020 kl. 14:57
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I begge Blomstersmedens afdelinger (i Jyderup og Hørve) har travlheden op til Valentinsdag været i gang længe.

- Vi sender 200 buketter ud af huset, alene via Interflora - og dertil kommer de lokale bestillinger, salget fra butikken og de bestillinger der kommer ind via vores hjemmeside, så vi keder os overhovedet ikke i den forbindelse, siger Jeannette Mattsson fra Blomstersmeden i Jyderup.

Hun fortæller også at det igen er roserne der efterspørges på dagen, hvor man hylder sin elskede. Roserne er Valentidagens foretrukne blomster. De røde roser er mest populære, og derfor har Blomstersmeden for længst sørget for at bestille ekstra mange hjem. Vil man prøve noget andet, kan en buket med lyserøde roser også være en mulighed, eller måske en buket med roser i flere forskellige, kontrastfulde farver.

Sender buketter til hinanden
Det er både mænd og kvinder, som køber blomster til partneren. Nogle køber blomster og en flaske vin, andre (ofte de unge) køber tørrede blomster som buket eller opsats - det er højeste mode - og nogle spørger efter det, som deres kæreste har ønsket sig.

- Vi oplever hvert år at adskillige par sender en hilsen til hinanden på jobbet eller hjemme. Når først den ene har sendt en buket til partnerens arbejdsplads, svarer den anden tit med en blomsterhilsen den anden vej, det er pudsigt at følge - og en sød tanke, tilføjer Jeannette Mattsson.

Hun slutter af med at opfordre til at man bestiller sin blomsterbuket via hjemmesiden, da der ofte er så travlt i binderiet, at det kan knibe med at nå hen til telefonen og følge med bestillingerne. Bestiller man over nettet, får blomsterbinderne direkte besked om ordren og det giver bedre tid til at få lavet flotte buketter, til glæde for kunderne.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk