13. juni 2021
Lise Herskind giver kranio sakral terapi-behandlinger og healer i »Det lille behandlerhus«. Foto: Elisa Hauerbach
gallery icon

Se billedserie

Lise Herskind giver kranio sakral terapi-behandlinger og healer i »Det lille behandlerhus«. Foto: Elisa Hauerbach
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hun bruger den gode energi i sine behandlinger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hun bruger den gode energi i sine behandlinger
Holbæk - 09. juni 2021 kl. 20:00
Af Elisa Hauerbach

Når Lise Herskind giver behandlinger i »Det lille behandlerhus«, benytter hun sig af de teknikker hun har lært på uddannelserne som kranio-sakral terapeut og reiki healer.

- Jeg har aldrig været så glad og så afbalanceret som nu, hvor jeg har startet egen virksomhed og kan hjælpe andre med deres udfordringer. Det føles simpelthen så rigtigt og jeg er lykkelig over at jeg tog springet og valgte det etablerede system fra, da jeg havde muligheden for at skifte spor i mit liv. Jeg havde længe overvejet at blive alternativ behandler, men vidste ikke indenfor hvad, før det gik op for mig at jeg søgte hen imod kranio sakral terapi, der havde virket på mig i min ungdom, fortæller Lise Herskind.

Uddannelsen har blandt andet givet hende mulighed for at behandle klinter med stress, angst, migræne, nakkesmerter - også efter piskesmæld, uro og spændinger.

Hendes virksomhed blev startet i påsken 2020, men knapt havde hun åbnet, før Danmark blev lukket ned igen i forbindelse med coronapandemien. Det gav hende mulighed for at udvikle konceptet og realisere en bygning til behandlingerne hun nu giver i en helt speciel »hyttelignende« klinik, der står i haven på grunden i Sdr. Jernløse.

- Der er simpelthen så hyggeligt i hytten og jeg kan mærke at mine klienter falder helt til ro, når de træder ind ad døren til behandlerrummet. Man har i øvrigt ingen grund til at frygte smerte i klinikken. I hvertfald ikke ud over den man måske har med sig, når man kommer herhen, for der er ikke noget af det, jeg gør, som fremkalder smerte. Jeg giver med små bevægelser eller healing (som er energioverførsel) mulighed for at akutte eller gamle skader og påvirkninger kan løsnes op igen, så kroppen kan hele sig selv og blive genoprettet, forklarer hun.

Hytten, Det lille behandlerhus, er blevet hendes faste sted at modtage klienter, men det er også den, hun har som udgangspunkt, når hun giver fjernbehandling med kranio sakral terapi.

På spørgsmålet om, hvordan det kan lade sig gøre at fjernbehandle på den måde, svarer hun, at hun kan give behandlingerne på afstand, fordi hun med koncentration kan sidde med »en dummy« foran sig - og fornemme, hvordan den energi hun sender af sted modtages og påvirker klienten.

- Jeg troede selv at det var løgn, da jeg hørte om det, men den er god nok. Der sker en masse hos klienterne, også når behandlingen gives på afstand, tilføjer hun.

Ønsker man at vide mere eller at booke tid til behandling, kan man ringe hende op eller finde hendes virksomhed på Facebook.

Hvor langt tror du Danmark når ved EM
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk