6. maj 2021
Ronnie Stokholm (tv.) er direktør og daglig leder i Sportsbyens Træningscenter sammen med Kristian Ellis Larsen (th.). De to er her fotograferet, da de i september fortalte om planerne med det private træningscenter i Sportsbyen.
Ronnie Stokholm (tv.) er direktør og daglig leder i Sportsbyens Træningscenter sammen med Kristian Ellis Larsen (th.). De to er her fotograferet, da de i september fortalte om planerne med det private træningscenter i Sportsbyen.
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hovsa: Eget bad i sidste øjeblik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hovsa: Eget bad i sidste øjeblik
Holbæk - 14. november 2018 kl. 20:02
Af Kaj Ove Jensen

Hos Sportsbyens Træningscenter er der netop sat gang i arbejdet med at etablere egne omklædnings- og baderum, skriver dagbladet Nordvestnyt onsdag.

arrow Læs også: Træningscenter ser ud til at miste årets vigtigste måned

Det var ellers forventningen, at træningscentrets brugere kunne benytte bad og omklædning i Holbæk Sportsby. Boligteknisk set er centret en ejerlejlighed, der ligger inde i Sportsbyen, og som Holbæk Kommune har udbudt. Centret drives på kommerciel basis af et selvstændigt selskab.

- Meningen var, at vi skulle betale et eller andet beløb pr. medlem for at benytte Sportsbyens omklædnings- og baderum, så Sportsbyen kunne tjene lidt penge til vedligeholdelsen. Vi skulle altså ikke have det gratis. Men i forrige uge fik jeg at vide, at det ikke kunne lade sig gøre, fortæller Ronnie Stokholm, direktør i Sportsbyens Træningscenter.

Derfor etablerer centret nu sine egne lokaler til omklædning og bad i stueetagen. Der skaffes plads ved at rykke rundt på maskinerne.

I en mail fra 27. september gør Holbæk Kommune entreprenør Morten C. Henriksen opmærksom på forholdene. Det gøres klart, at der ikke kan stilles kommunale faciliteter vederlagsfrit til rådighed for et kommercielt drevet center, da det vil være en ulovlig støtte. Det vil derfor kræve en særskilt aftale samt betaling af markedsleje.

Samtidig nævnes det, at kommunens del af byggeriet ikke er beregnet til at kunne rumme fitness­centrets brugere, og udlejning vil kun kunne ske ved en eventuel utilsigtet overkapacitet. På den baggrund henstillede kommunen i mailen fra 27. september, at træningscentret etablerer sine egne omklædningsfaciliteter.

Entreprenør Morten C. Henriksens virksomhed er totalentreprenør på opførelsen af Holbæk Sportsby, ligesom han er formand for Fonden Holbæk Sportsby.

Entreprenør Morten C. Henriksen A/S ejer desuden den 1500 kvadratmeter store ejerlejlighed, hvor det private træningscenter opføres, ligesom virksomheden står for omkostningerne ved opførelsen.

Sportsbyens Træningscenter A/S, hvor Morten C. Henriksen er hovedejer og bestyrelsesformand, lejer sig ind i træningscentret.

arrow Træningscenter gør klar til åbning
20. september 2018 kl. 12:10 Opdateret: kl. 10:42
Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk