24. maj 2019
Der er i år valg til Seas-NVE's repræsentantskab for borgere, der er bosiddende i Holbæk, Stevns og Guldborgsund. Foto: Jakob Erhardt Pedersen
Der er i år valg til Seas-NVE's repræsentantskab for borgere, der er bosiddende i Holbæk, Stevns og Guldborgsund. Foto: Jakob Erhardt Pedersen
Foto: Jakob Erhardt Pedersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Holbækkere er på valg i Seas-NVE

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Holbækkere er på valg i Seas-NVE
Holbæk - 12. december 2018 kl. 20:17
Af Joachim Christensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Strømmer du over af god energi, så har du mulighed for at være med til at bestemme fremtiden for stort energiselskab. Alle der bor eller har sommerhus i Holbæk Kommune kan nu være med til at bestemme over energigiganten Seas-NVE. Frem til den 28. december er det muligt at stille op til repræsentantskabet, hvortil der skal vælges 13 medlemmer fra Holbæk.

Energi- og fibernetkoncernen med hovedsæde i Svinninge er medlemsejet, hvilket vil sige, at alle, der bor i forsyningsområdet, er andelshavere. Og de kan altså nu få indflydelse på en af landets store virksomheder, der træffer store beslutninger om elektricitet og internet, der konkret vedrører mindst en halv million danskeres hverdag.

- Der sker rigtig mange ting i energisektoren lige for tiden. Den grønne omstilling og digitaliseringen er i fuld gang, selskaber bliver fusioneret, der bliver udrullet fibernet og investeret i infrastruktur til elbiler. Det er en spændende periode at være med i vores repræsentantskab, siger Jens Stenbæk, bestyrelsesformand i Seas-NVE i en pressemeddelelse.

Det er hvert fjerde år, at borgere i Holbæk har mulighed for at stille op til repræsentantskabet. Det kan man gøre elektronisk, og det kræver, at man har 10 stillere, der alle bor i Seas-NVE's forsyningsområde.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk