9. august 2020
Søren Stavnskær (tv.) blev for knap et år siden løsgænger i Holbæk Byråd, hvor han ellers var medlem af Venstres gruppe sammen med blandt andre Rolf Rasmussen (th.). Nu er Stavnskær tilbage i et parti, Liberal Alliance.
gallery icon

Se billedserie

Søren Stavnskær (tv.) blev for knap et år siden løsgænger i Holbæk Byråd, hvor han ellers var medlem af Venstres gruppe sammen med blandt andre Rolf Rasmussen (th.). Nu er Stavnskær tilbage i et parti, Liberal Alliance.
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Holbæk-politikere går til Liberal Alliance

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Holbæk-politikere går til Liberal Alliance
Opdateret 28. september 2015 kl. 06:51
Holbæk - 25. september 2015 kl. 13:51
Af Morten D. Christensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter en periode som løsgængere i Holbæk Byråd er de to tidligere Venstre-medlemmer, Christian Ahlefeldt-Laurvig og Søren Stavnskær, nu sprunget ud som medlemmer af Liberal Alliance.

Dermed får Holbæk Byråd et nyt parti her knap halvvejs gennem den fire-årige byrådsperiode.

arrow Læs også: Liberal Alliance får comeback

Det skriver dagbladet Nordvestnyt fredag.

Søren Stavnskær brød med Venstre i november sidste år, efter at han var gået imod partiets linje i forhold til Holbæk Arena.

Og i marts i år fulgte Christian Ahlefeldt-Laurvig efter i protest mod Venstres officielle holdning til selvsamme arena samt den politiske samarbejdsaftale mellem Venstre og Socialdemokraterne.

Begge politikere har også peget på, at deres gamle parti har bevæget sig for langt væk fra de liberale grundholdninger.

- I Liberal Alliance har jeg fundet et parti, hvor de liberale grundholdninger fungerer. Der er allerede gjort meget i Holbæk for at rydde op i bureaukratiet i den offentlige sektor, men vi skal skridtet videre, og det synes jeg, Liberal Alliance har de bedste bud på, siger Christian Ahlefeldt-Laurvig.

Både han og Søren Stavnskær medgiver, at de på lange stræk er enige med deres gamle parti, og de forventer da også, at Liberal Alliance samt Venstre og de øvrige partier i byrådet kan finde ud af at arbejde sammen.

- Det kommer jo nok ikke som den store overraskelse for mange i byrådet, og på mange måder tror jeg, at vi får lettere ved at arbejde sammen, når vi står som et parti og ikke som to løsgængere, siger Søren Stavnskær.

Liberal Alliance er aldrig blevet valgt ind i Holbæk Byråd, men var i perioden fra august 2012 til udgangen af 2013 repræsenteret i byrådet af Kenny Jensby, der oprindeligt var valgt for Det Konservative Folkeparti. Ved valget i 2013 tabte han sin plads, men nu er Liberal Alliance altså endnu en gang tilbage i Holbæk Byråd uden et valg, skriver dagbladet Nordvestnyt fredag.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk