28. september 2020
Lyssignalet er nu dækket til med gul plastic efter, at en 63-årig mand påkørte det mandag aften. Det røde kattegrus vidner også om, at der lækkede væsker fra varevognen. Foto: Morten D. Christensen
gallery icon

Se billedserie

Lyssignalet er nu dækket til med gul plastic efter, at en 63-årig mand påkørte det mandag aften. Det røde kattegrus vidner også om, at der lækkede væsker fra varevognen. Foto: Morten D. Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hønefuld mand nedlagde lyssignal for næsen af politiet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hønefuld mand nedlagde lyssignal for næsen af politiet
Holbæk - 11. august 2020 kl. 10:27
Af Morten d. Christensen

Det kunne have været en fodgænger eller en cyklist, men til alt held var det »kun« et lyssignal, der stod i vejen for en 63-årig mand fra Holbæk, der trods en tilsyneladende heftig brandert havde valgt at sætte sig bag rattet i en varevogn mandag aften.

Klokken 18.55 kom den 63-årige kørende ad Lundemarksvej i Holbæk, hvorfra han ville dreje til højre ad Valdemar Sejrsvej i sydlig retning.

Men manden havde åbenbart svært ved at få det rigtige sving på varevognen, for han påkørte direkte standeren med lyssignalet placeret inde på fortovet.

Standeren lagde sig ned og den 63-årige fortsatte sin kørsel lidt længere frem, før han standsede.

Svært spirituspåvirket

Hele episoden blev overværet af en politipatrulje, der tilfældigvis samtidig kom kørende et kort stykke længere bagude på Valdemar Sejrsvej. Betjentene kunne således hurtigt få fat på den 63-årige.

- Deres vurdering er, at manden er svært spirituspåvirket, og han snøvler og har svært ved at holde balancen. Han blev sigtet og anholdt for spirituskørsel og fik udtaget en blodprøve, siger Charlotte Tornquist, kommunikationsmedarbejder hos Midt- og Vestsjællands Politi.

Ingen andre var involveret i uheldet, men som følge af påkørslen gik lyskrydset i sort. Det blev senere ordnet af en tilkaldt tekniker.

Vestsjællands Brandvæsen blev hidkaldt, fordi varevognen havde fået skader under bunden, så der var lækket diverse væsker fra vognen ud på vejen.

Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk