24. august 2019
Den store grund i Svinninge tæller over 150.000 kvadratmeter og 26.000 kvadratmeters bygningsmasse. Det er sat til salg for 14 millioner kroner. Pr-foto
Den store grund i Svinninge tæller over 150.000 kvadratmeter og 26.000 kvadratmeters bygningsmasse. Det er sat til salg for 14 millioner kroner. Pr-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Historiske produktionsbygninger er sat til salg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Historiske produktionsbygninger er sat til salg
Holbæk - 10. september 2018 kl. 20:11
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den tidligere Beauvais produktionsejendom i Svinninge er sat til salg.

Siger man Svinninge, kan man ikke komme uden om Beauvais. Fødevareproducenten, som i dag ejes af Orkla Foods, flyttede hele grøntsagsproduktionen fra Østerbro til Ringstedvej 13 i Svinninge tilbage i 1957 for at være tæt på grøntsagerne i Lammefjorden.

Tilbage i 2016 flyttede produktionen til søsterselskaberne i Sverige og Østrig, mens den sidste del af produktionen flyttede til Orkla Foods fabrik i Skælskør. Flytningen betød, at den 151.753 kvm store produktionsgrund i Svinninge med 26.663 kvm bygningsmasse har stået tom siden. I dag er den til salg for kr. 14 millioner kroner, hvilket placerer den i toppen af listen over Sjællands billigste kvadratmetre.

- Grundens størrelse giver mange muligheder. Vi havde et godt samarbejde med lokalsamfundet og kommunen. Vi havde mange lokale medarbejdere, som arbejdede på produktionen gennem flere generationer. Faktisk var Beauvais med til at grundlægge børnehaven i Svinninge i sin tid. Derfor var det også svært for os at flytte derfra i 2016, forklarer Elisabeth Voss, HR- og Informationsdirektør hos Orkla Foods.

Erhvervsarealet på grunden, breder sig over 26.663 kvadratmeter på det 151.753 kvadratmeter store grundareal. Der er også 614 kvadratmeter kælder under ejendommen. Ønsker man at høre mere om ejendommen, kan man kontakte EDC Erhverv Poul Erik Bech, Køge.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk