22. september 2020
Sadik Gök  er udlært i sin fars frisørsalon i Tyrkiet og har både arbejdet hos en række frisører i Holbæk og haft sin egen salon i Malmø. Foto Jette Bundgaard.
gallery icon

Se billedserie

Sadik Gök er udlært i sin fars frisørsalon i Tyrkiet og har både arbejdet hos en række frisører i Holbæk og haft sin egen salon i Malmø. Foto Jette Bundgaard.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Herreklip for mænd i alle aldre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Herreklip for mænd i alle aldre
Holbæk - 14. september 2020 kl. 20:30
Af Jette Bundgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er en erfaren herrefrisør, som beder kunderne sætte sig tilrette i stolen i den nye Salon BarberX i Smedelundsgade 39B (ved siden af restaurant Martin's).

Sadik Gök (36 år) er udlært i sin fars frisørsalon i Tyrkiet og har både arbejdet hos en række frisører i Holbæk og haft sin egen salon i Malmø.

- Min kone er fra Holbæk og ville gerne tilbage, siger Sadik Gök, der ikke har fortrudt at familien flyttede hertil for fire år siden:

- Min kone har fået job på Kunsthøjskolen, og børnene er glade for børnehaven og skolen, fortæller Sadik Gök, som selv nyder at tage en løbetur langs fjorden, når arbejdsdagen er slut.

I Salon BarberX vil Sadik Gök bruge sine 20 års erfaring i faget og samtidig skabe en god atmosfære i salonen.

Kundegruppen er mænd i alle aldre, som kan få klippet både skæg og hår og blive stylet, som de ønsker det. Selv er Sadik Gök et godt eksempel på den herskende herre hårmode med 'fadet' klipning i siderne og lidt længere hår på toppen.

- Her kommer alle aldre fra børn på 1 år til mænd i firserne, lyder det fra den nye herrefrisør, som har styr på coronareglerne.

Alt grej desinficeres, der sprittes grundigt af, og kunderne opfordres til ikke kun at spritte hænder men også spritte sig i nakken.

Hos Salon BarberX kan man både bestille tid på telefonen eller via Facebook, eller man kan vælge at komme lige ind fra gaden.

- Der er altid kaffe og te på kanden, lover Sadik Gök, som også har sørget for blomster og grønne planter og dæmpet popmusik i højtalerne.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk