19. maj 2019
Ingen dele af Holbæk Sportsby kan tages i brug til nytår, oplyser kommunen i en pressemeddelelse
Ingen dele af Holbæk Sportsby kan tages i brug til nytår, oplyser kommunen i en pressemeddelelse
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hele sportsbyen bliver forsinket

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hele sportsbyen bliver forsinket
Opdateret 23. oktober 2018 kl. 14:42
Holbæk - 23. oktober 2018 kl. 14:37
Af Agner Ahm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hele Holbæk Sportsby-projektet bliver forsinket. Det 325 millioner kroner store projekt skulle være klar til nytår, men det bliver det ikke.

arrow Læs også: Forsinket sportsby: Klubformand raser mod bygherre

Det oplyser Holbæk Kommune i en pressemeddelelse.

Tidligere på dagen omtalte vi, at dele af sportsby-projektet ikke bliver klar til aftalt tid. Men med meddelelsen fra Holbæk Kommune står det klart, at forsinkelsen er langt mere omfattende.

Det fremgår af pressemeddelelsen, at »forsinkelsens størrelse ikke er endeligt fastlagt«.

»En tiltagende usikkerhed om, hvorvidt tidsplanen for Holbæk Sportsby kunne holde, fik for et par måneder siden borgmester Christina Krzyrosiak Hansen til at forlange en gennemgang af tidsplanen for Holbæk Sportsby.

Resultatet af gennemgangen og sammenligningen med Fonden Holbæk Sportsbys tidsplan viser, at der ikke er nogen dele af sportsbyen, der kan tages i brug til tiden. Det har fonden erkendt på et møde i går efter være blevet forelagt resultatet«, fortsætter pressemeddelelsen.

- Det har fra starten af været vigtigt for mig, at tidsplanen holdt. Det er afgørende for foreningerne. Fonden har hele tiden sagt, at tidsplanen holder. Nu viser det sig så, at det gør den ikke. At vi så endnu ikke har klarhed over, hvornår sportsbyen så står færdig, gør bare sagen endnu værre. Det er selvfølgelig utilfredsstillende, og derfor har jeg også bedt mine embedsfolk om at sikre, at fonden leverer et klart billede af forsinkelsens omfang, siger borgmester Christina Krzyrosiak Hansen (S) .

Forsinkelsen rejser et problem hos de mange foreninger, som efter planen skal forlade gamle haller og klublokaler for at flytte ind i sportsbyen.

- Det her skaber stor usikkerhed hos foreningerne. Derfor skal både fonden og vi som kommune også mødes med dem for at tage hånd om denne usikkerhed. Jeg regner med, at vi kan holde et møde med foreningerne allerede i den kommende uge, siger Erik Kjærgaard Andersen, der er direktør i Holbæk Kommune.

Borgmesteren understreger, at der ikke er nogen foreninger, der bliver hjemløse. De vil kunne blive i deres nuværende faciliteter, indtil sportsbyen åbner. Alligevel er usikkerheden betydelig.

- For foreningerne er kampplaner, arrangementer, træningstider osv. jo et kæmpe puslespil. Når fonden nu erkender, at faciliteterne ikke er klar til tiden uden at kunne sige, hvornår de så er klar, så skaber det selvfølgelig en frustration hos foreningerne. Derfor er det også min klare forventning, at Fonden Holbæk Sportsby går aktivt og helhjertet ind i den kommende dialog med foreningerne, siger Christina Krzyrosiak Hansen i pressemeddelelsen.

Formanden for Fonden Holbæk Sportsby, entreprenør Morten C. Henriksen, vil ikke kommentere sagen over for Nordvestnyt på nuværende tidspunkt

arrow HB&I-formand: Sportsby-forsinkelse meget overraskende
23. oktober 2018 kl. 15:59 Opdateret: kl. 15:59
arrow Video: Sportsbyen trak tusindvis af nysgerrige til
01. september 2018 kl. 21:06 Opdateret: kl. 21:06

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk