21. januar 2019
Desværre, ænderne i kolonihaveforeningen Fælledparkens sø spiser ikke dræbersnegle. Men de sulter ikke, det sørger Rita Keller for. Hun fodrer dem hver dag i haven.
gallery icon

Se billedserie

Desværre, ænderne i kolonihaveforeningen Fælledparkens sø spiser ikke dræbersnegle. Men de sulter ikke, det sørger Rita Keller for. Hun fodrer dem hver dag i haven.
Foto: Per Buurgaard Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Havekolonifolket beder vejrguderne om mere regn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Havekolonifolket beder vejrguderne om mere regn
Holbæk - 19. juli 2018 kl. 11:18
Af Margit Pedersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En oase i Holbæk har sine steder skiftet fra grønt til gult, og havefolket i havekolonien Fælledparken i Holbæk sender mange bønner til vejrguderne om mere regn. Også selv om man ved, at dræbersneglene ligger på lur.

For intet er så galt, at det ikke er godt for noget. Det har ikke været nødvendigt at jage dræbersnegle, for også de venter på fugtigere vejr.

Mange haver i Fælledparken ligger lidt i skygge af store træer, og der er spor af grønt græs, georginer blomstrer om kap med solsikke og floks, grønsager strutter, og hindbær plukkes til fryser og syltetøj.

For der bliver vandet, dog i afmålte mængder hos mange. Det meste må klare sig så godt som muligt eller dø.

- Jeg vander krukker og få andre steder. Der er masser af kartofler, selv om de ikke har fået vand, og jeg vander kun med kande og vand fra rgnvandstønden, siger haveejer Jan Rasmusssen til Nordvestnyt.

Han har haft haven siden 1994 og kan ikke huske, der har været så lange en peridoe med både meget varme og tørke.

Også ænderne i søen mærker tørken, der er blevet lidt mindre vand at boltre sig på, når de rappende kommer vraltrende tilbage efter fodringen i Rita og Jens Kellers have.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk