23. oktober 2019
Morten Bo Pedersen har efter næsten 20 år som ejendomsmægler og sideløbende seks år som køberrådgiver besluttet sig for at slå sig ned som selvstændig køberrådgiver.
Morten Bo Pedersen har efter næsten 20 år som ejendomsmægler og sideløbende seks år som køberrådgiver besluttet sig for at slå sig ned som selvstændig køberrådgiver.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Han vil rådgive huskøberne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Han vil rådgive huskøberne
Holbæk - 10. juni 2019 kl. 09:14
Af Kaj Ove Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ejendomsmægleren, der har et hus til salg, er traditionelt sælgerens mand. Flere ejendomsmæglere har også køberrådgivere ansat, men de kan naturligvis ikke være rådgivere for en køber, hvis huset er til salg i samme forretning.

Ejendomsmægler Morten Bo Pedersen, Holbæk, tror på, at der er et marked for udelukkende at være købers rådgiver. Derfor har han slået sig ned som selvstændig, hvor han vil koncentrere sig om at bistå køberne, når de skal købe hus.

Indtil udgangen af maj var Morten Bo Pedersen, 44 år, ansat hos Nybolig, Ahlgade i Holbæk, hvor han har været siden 2016. Han blev uddannet ejendomsmægler for snart 20 år siden.

I 2006 flyttede familien til Holbæk, og siden da har han arbejdet forskellige i steder i Holbæk, Solrød og Roskilde.

SHan blev uddannet køberrådgiver for ­cirka seks år siden via Dansk Ejendomsmæglerforening. Virksomhedens navn er BoHer.nu, og den vil blive drevet fra privatadressen på Slotsvej i Holbæk.

Morten Bo Pedersen tilbyder køberne at være med i forløbet, lige fra den første fremvisning af huset til nøgleoverdragelsen.

- Erfaringen er, at køberen langt hen ad vejen er lidt alene i markedet. Når man kigger på hus, er ejendomsmægleren som udgangspunkt på sælgerens side. Køberen møder ofte først en rådgiver ved berigtigelsestidspunktet. Det kan være hos en advokat, som ikke nødvendigvis følger med i boligmarkedet, siger Morten Bo Pedersen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk