6. december 2019
Tilladelsen til en plads med salg af materialer til have- og byggeprojekter gælder arealet for enden af den blinde stikvej Søagervej, lige bag Silvan, hvis indhegnede gård ligger til højre. Foto: Kaj Ove Jensen
Tilladelsen til en plads med salg af materialer til have- og byggeprojekter gælder arealet for enden af den blinde stikvej Søagervej, lige bag Silvan, hvis indhegnede gård ligger til højre. Foto: Kaj Ove Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Grønt lys til salg af byggematerialer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Grønt lys til salg af byggematerialer
Holbæk - 17. juli 2019 kl. 16:30
Af Kaj Ove Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En landzonetilladelse fra Holbæk Kommune betyder, at der kan åbnes en materialeplads med salg af sand, sten, grus og andre naturmaterialer for enden af Søagervej i Holbæk, skriver dagbladet Nordvestnyt onsdag.

Søagervej er den lille, blinde stikvej ved Søstrupvej på den sydlige side af Omfartsvejen. Netto og Silvan ligger på Søagervej, og den nye plads placeres bag Silvans indhegnede gård.

Landzonetilladelsen er begrænset til to år, fra den dato, hvor pladsen tages i brug, og den gælder et område på 3000 kvadratmeter.

Adressen er Omfartsvejen 59, men tilkørslen vil ske ad Søagervej.

Holbæk Kommune skal give en byggetilladelse, før materialepladsen kan etableres.

Det er Andreas Søborg, Herrestrup, der har søgt og fået landzonetilladelsen. Han ønsker ikke at udtale sig om planerne, eller hvornår pladsen kan ventes at åbne.

Det fremgår af landzonetilladelsen, at hensigten med virksomheden er, at private kan købe materialer, der anvendes i have- og byggeprojekter.

Pladsen vil være åben klokken 5.30-20.00 alle ugens dage.

På pladsen ved Søagervej vil der blive etableret 20 båse, hvor de forskellige materialer placeres. Der bliver desuden opsat brovægte, bom og afregningssystem samt to lysmaster på seks meter med lys og kameraer.

Der kommer ligeledes en skurvogn med velfærdsrum til det personale, som i perioder vil betjene pladsen.

Det er en del af vilkåret i landzonetilladelsen, at lysmasterne skal udstyres med sensorer, så lyset vil være slukket, når der ikke er aktivitet på pladsen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk