26. februar 2020
Det er her, tæt ved den lille af de traditionelle golfbaner, at Hans Larsen gerne vil anlægge en bane til fodboldgolf. Foto: Jørgen Juul
Det er her, tæt ved den lille af de traditionelle golfbaner, at Hans Larsen gerne vil anlægge en bane til fodboldgolf. Foto: Jørgen Juul
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Golf med fødderne i Kvanløse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Golf med fødderne i Kvanløse
Holbæk - 10. september 2019 kl. 08:07
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Af Jørgen Juul
Hos Midtgolf i Kvanløse er der to golfbaner, den ene med 18 huller, den anden med seks huller. Snart kommer der måske en bane mere. Ikke til traditionel golf, men en bane, hvor der skal spilles golf med fødderne - et anlæg til fodboldgolf.

Baneejer Hans Larsen har udset sig et areal på syv hektar i nærheden af den lille sekshullers golfbane, og han er så langt fremme med ideen, at der er sendt en ansøgning til Holbæk Kommune. Kommer der et positivt og hurtigt svar, kan der sås græs allerede dette efterår, og der kan så spilles fodboldgolf fra sæsonen 2020.

- Ideen er at lave en bane med 18 huller med forhindringer af både træ og sten, siger Hans Larsen.

Banen vil skille sig ud fra de fleste andre fodboldgolfbaner ved blandt andet at have to huller på hver green. Når området omkring det ene hul bliver slidt, kan man så i stedet spille til det andet.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk