23. juli 2021
Der skal lægges et ekstra lag asfalt på genbrugspladsen, og derfor må borgere benytte andre af kommunens genbrugspladser i uge 26. Foto: Kenn Thomsen
Der skal lægges et ekstra lag asfalt på genbrugspladsen, og derfor må borgere benytte andre af kommunens genbrugspladser i uge 26. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Genbrugsplads lukker midlertidigt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Genbrugsplads lukker midlertidigt
Holbæk - 25. juni 2021 kl. 05:48
Af Margit Pedersen

Fra lørdag aften klokken 21 er det slut med at køre haveaffald, gamle havemøbler og store papkasser til genbrugspladsen på Digemosevej i Skimmede ved Tølløse. Porten er lukket, men kun til 4. juli, mens der lægges asfalt på pladsen.

Den ny og større genbrugsplads blev indviet for et år siden, så hvad er der galt med asfalten?
Ikke noget, lyder det fra Fors. Det er den sædvanlige procedure med at lægge et lag asfalt, der skal sætte sig, inden et sidste lag lægges. På den måde kan der rettes op på sætninger, som er opstået blandt andet på grund af tunge køretøjers færdsel på pladsen.

Under lukningen kan borgere bruge de betjente genbrugspladser i Holbæk og Tornved og Jernløse selvbetjeningsplads på Virkelyst i Regstrup.
Nogle vil måske som under coronapandemien og nedlukninger bruge pladsen i Ringsted. Her kunne de modsat i Holbæk booke tid til aflevering af affald og slippe for at holde i kø.

Genbrugspladsen på Spånnebæk i Holbæk har åbent 7 til 17 alle hverdage og 9 til 16 i weekenden.

Genbrugspladsen på Holbækvej i Tornved lige uden for Jyderup har åbent tirsdag og torsdag fra 9 til 17 og 9 til 16 i weekenden.

Pladsen i Jernløse er selvbetjent, og man skal være oprettet som bruger for at komme ind på åbningsdagene tirsdag, onsdag, torsdag, lørdag og søndag fra 7 til 21.

Glæder du dig til, at Tour de France kommer til Danmark i 2022
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk