23. november 2017
I denne uge skifter Jakob Boeskovs gavlmaleri udseende til det oprindelige udkast.
I denne uge skifter Jakob Boeskovs gavlmaleri udseende til det oprindelige udkast.
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gavlmaleri overmales og nyt dukker op

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gavlmaleri overmales og nyt dukker op
Holbæk - 17. juni 2015 kl. 12:33
Af Marianne Povelsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sidste år i forbindelse med Holbæk Art malede multi-kunstneren Jakob Boeskov et gavlmaleri på hjørnet af Labæk og Brogade, som vakte megen vrede hos beboerne. Nu bliver Boeskovs maleri malet over og udskiftet.

Holbæk Art har indvilliget i at udskifte Jakob Boeskovs forhadte værk med det oprindelige forslag. Afdelingsbestyrelsen fik sidste år tre forslag at vælge imellem, og det de valgte, var ikke det de fik.

Det vakte harme blandt beboerne, og afdelingsbestyrelsen i Lejerbo henvendte sig til bestyrelsen i Holbæk Art, idet de var meget utilfredse med, at Jakob Boeskov ikke havde malet det værk, som de havde aftalt.

- Kunstneren blæste på alle aftaler, og vi fik noget, som vi slet ikke kunne genkende. Vi har været ret sure og haft fat på Holbæk Art flere gange og sagt til dem, at det her slet ikke var, hvad vi var blevet lovet, og at vi ville have lavet det om, siger Robert Juhl, formand for Lejerbos Afdelingsbestyrelse til Nordvestnyt i dag.

Bestyrelsesformand i Holbæk Art, Henrik Møller, indrømmer, at Lejerbos afdelingsbestyrelse har en pointe, og efter aftale med kunstneren males væggen over, og det oprindelige værk kommer op på gavlen. Arbejdet begynder torsdag og forventes afsluttet den 24. juni.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk