23. september 2020
Virksomheden Galaxe laver beton med flamingo. Direktør Hans Rasmussen fortæller, at det går så godt, at de udvider til København.
Virksomheden Galaxe laver beton med flamingo. Direktør Hans Rasmussen fortæller, at det går så godt, at de udvider til København.
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Galaxe udvider til København

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Galaxe udvider til København
Opdateret 25. oktober 2016 kl. 13:46
Holbæk - 24. oktober 2016 kl. 12:54
Af Cecilie Lunding Tolversen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Virksomheden Galaxe A/S med adresse i Holbæk og på Lolland udvider nu til København. På halvandet år er virksomheden gået fra 18 til 58 ansatte og har mere end fordoblet sin omsætning. Produktet bag succesen er cement og genbrugs-flamingo. Blandingen giver et letvægts-beton kaldet Thermozell, der de sidste par år er blevet så efterspurgt, at Galaxe ikke kan producere alt det, de sælger.

arrow Læs også: Succes-firma udvider og bliver i byen

Derfor udvider virksomheden til København. Nærmere betegnet ved siden af Vestforbrændingen i Glostrup, hvor flamingo lige nu bliver brændt, men fremover blive kørt over til naboen Galaxe.

- Produktionsmæssigt bliver det cirka dobbelt så stort som i Holbæk. Vestforbrændingen vil begynde at separere flamingo. De siger, at når det kommer helt op at køre, skal vi regne med, at de kan levere noget, der svarer til næsten fire gange så meget, som vi får i Holbæk. Men det budgetterer vi ikke med det første år, forklarer direktør og ejer af Galaxe A/S Hans Rasmussen.

Efterspørgslen på Thermozell, som Galaxe har eneret til at producere, er så stor, at en udvidelse til København ikke er nok.

- Hvis det fortsætter, som det har gjort, så bliver det hen omkring sommer, at vi skal i gang med at etablere os det næste sted, fortæller Hans Rasmussen.

arrow Minister kiggede på genbrugs-succes
21. november 2016 kl. 17:52 Opdateret: kl. 17:52
Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk