13. august 2020
Et forældrepar har fået forlænget deres varetægtsfængsling. De er sigtet for vold mod deres børn.
Et forældrepar har fået forlænget deres varetægtsfængsling. De er sigtet for vold mod deres børn.
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Forældrepar fortsat bag tremmer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forældrepar fortsat bag tremmer
Holbæk - 12. september 2019 kl. 11:24
Af Morten D. Christensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 36-årig mand og en 33-årig kvinde har siden begyndelsen af juli været varetægtsfængslet i en sag, hvor ægteparret er sigtet for gennem en længere årrække blandt andet at have sparket og slået deres fire børn i alderen tre til 11 år.

arrow Læs også: Forældre fængslet: Mistænkt for vold og mishandling af deres børn

Og tirsdag forlængede en dommer ved Retten i Holbæk endnu engang forældrenes varetægtsfængsling frem til begyndelsen af oktober, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi til dagbladet Nordvestnyt.

Ifølge politiet skrider efterforskningen i sagen frem, og det er forventningen, at et anklageskrift kan være klar i oktober.

Manden og kvinden blev anholdt efter, at den ældste af deres to døtre kort før sommerferien fortalte nogle skoleveninder, at hendes far havde slået hende med et støvsugerrør. Herefter blev skolen og siden Holbæk Kommune inddraget i sagen.

Både den 11-årige pige og hendes lidt yngre søster blev videoafhørt af politiet, og det førte til, at både den 36-årige far og den 33-årige mor blev fremstillet i grundlovsforhør 4. juli i år, hvor de begge altså blev varetægtsfængslet.

Dengang blev parret, der har udenlandsk baggrund, men bor i Holbæk Kommune, sigtet for gentagne tilfælde af grov vold i form af spark, slag med både hænderne og genstande som støvsugerrør, grillspyd, grydeskeer og en gardinstang.

Sigtelsen lyder også på, at der er blevet taget halsgreb på børnene, ligesom de er blevet løftet op og herefter kastet ned i gulvet.

Begge forældre skal ifølge sigtelsen have udøvet vold og overværet hinanden gøre det, og fordi det kan have stået på gennem flere år, har anklagemyndigheden rejst sigtelse efter straffelovens bestemmelse om mishandling, der blandt andet tages i brug i sager om vold gennem en længere periode.

Begge forældre nægtede sig under grundlovsforhøret skyldige i alle sigtelser.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk