23. marts 2019
Formand for HB&I, Johnny Vejlebo Nielsen,  formand for HB&I´s sponsorudvalg, Carsten Damgaard, og Henrik Nielsen, SuRi, gav i sidste uge hinanden håndslag med en ny to-årig sponsoraftale. Foto Jette Bundgaard.
Formand for HB&I, Johnny Vejlebo Nielsen, formand for HB&I´s sponsorudvalg, Carsten Damgaard, og Henrik Nielsen, SuRi, gav i sidste uge hinanden håndslag med en ny to-årig sponsoraftale. Foto Jette Bundgaard.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fodboldklubben får ny sponsoraftale

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fodboldklubben får ny sponsoraftale
Holbæk - 20. november 2018 kl. 07:58
Af Jette Bundgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De store smil var fremme da formand for HB&I, Johnny Vejlebo Nielsen, og formand for HB&I´s sponsorudvalg, Carsten Damgaard, i sidste uge gav Henrik Nielsen håndslag med en ny to-årig sponsoraftale med SuRi.

Det var Carsten Damgaard, der tilbage i 2014 tegnede den første aftale med Henrik Nielsen, en aftale som nu fornyes for anden gang.

- Der er kæmpe stolthed og taknemmelighed i både klubben og blandt sponsorerne over, at partnerskabsaftalen fortsætter med ud i Sportsbyen, siger han.

Sponsoraftalen med SuRi er en såkaldt barteraftale, hvilket nemmest oversættes med en byttehandel, hvor man i stedet for betaling bytter ydelser, i den konkrete aftale eksempelvis forplejning til arrangementer mod eksponering.

- Vi har haft et tæt og meget givende samarbejde med vores hovesponsor SuRi, og det er ikke kun en floskel, siger Johnny Vejlebo Nielsen og uddyber. - Vi ses ikke kun som i dag ved gentegning af aftalen, eller når Henrik er ude at se fodbold. Vi har en tæt dialog om for eksempel vores store arrangement julefrokosten og vores kickoff møder, hvor vi opbygger arrangementerne sammen. Henrik er lige så engageret som os i at give sponsorer og gæster en god oplevelse.

For Henrik Nielsen, SuRi, var der ikke nogen tvivl om, at aftalen med HB&I skulle forlænges.

- Aftalen betyder, at jeg kommitter mig til at stille op til en række faste arrangementer foruden det ekstra, der uundgåeligt dukker op igennem året. Til gengæld får vi en eksponering gennem klubben, blandt andet i HBizz netværket. Jeg vurderer, at eksponeringen er indsatsen og pengene værd, og glæder mig meget til at fortsætte samarbejdet i de nye rammer i Holbæk Sportsby.

Om der også kommer en 'SuRi Park' i det nye regi, véd Carsten Damgaard, som også er sportsby-direktør, endnu ikke:

- Hvordan den del af eksponeringen kommer til at foregå i Holbæk Sportsby, arbejder vi på, siger han.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk