10. juli 2020
Igen tirsdag var der uro flere steder i Holbæk - politiet fik anmeldelser om folk, der blev jagtet af nogle personer, der muligvis var i besiddelse af våben. Foto: Lars Sandager Ramlow
Igen tirsdag var der uro flere steder i Holbæk - politiet fik anmeldelser om folk, der blev jagtet af nogle personer, der muligvis var i besiddelse af våben. Foto: Lars Sandager Ramlow
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fem personer anholdt efter uro i gader

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fem personer anholdt efter uro i gader
Holbæk - 17. oktober 2018 kl. 11:12
Af Lisbeth A. Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En gruppe på tre til fire personer, der muligvis er i besiddelse af en pistol og en kniv, jagter flere personer i området ved Ahlgade og Lindevej i Holbæk.

arrow Læs også: Ingen ville forklare sig i sag om trusler i midtby

Omtrent sådan lød flere anmeldelser, som Midt- og Vestsjællands Politi modtog tirsdag omkring klokken 16.25. Anmeldelserne fik politiet til at sende en del patruljer til byen.

Cirka 25 minutter senere modtog politiet en anmeldelse om, at der måske var skudt med et våben mod biler ved Dampmøllevej ved godsbanegården. Der var ganske rigtigt biler med knuste ruder, men politiet formoder, at det skyldes hærværk eller tyveri fra bilerne natten til tirsdag.

Klokken 17 indløb oplysninger om, at en person var set med en pistollignende genstand i Vestergade. Politiet gennemså videoovervågning fra området og kunne identificere en mand fra Holbæk.

Senere på aftenen traf politiet den mistænkte i hans lejlighed. I lejligheden var i alt fire mænd på 22, 23, 24 og 26 år fra henholdvis Holbæk og Gislinge.

De blev alle anholdt som mistænkte for overtrædelse af våbenlovgivningen, men politiet fandt dog ikke noget, der kunne minde om den pistollignende genstand ved ransagningen af lejligheden.

De øvrige tres bopæle vil også blive ransaget, oplyste Midt- og Vestsjællands Politi i formiddags.

Endelig stoppede politiet klokken 17.30 en personbil på Valdemar Sejrsvej for at kontrollere bil og fører. Føreren var en 31-årig mand fra Gørlev, som medbragte en økse i bilen.

Politiet oplyser, at han er kendt for at have relationer til den seneste tids uroligheder i Holbæk, så han blev anholdt og sigtet for overtrædelse af våbenlovgivningen, fordi politiet mente, at øksen ikke bare skulle tjene som et uskyldigt stykke værktøj.

Alle fem anholdte var onsdag formiddag stadig i politiets varetægt. Anklagemyndigheden vil senere tage stilling til, hvor mange der skal fremstilles i grundlovsforhør.

arrow Tre mænd tiltalt for trusler under bandekonflikt
04. januar 2020 kl. 08:30 Opdateret: kl. 15:33
Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk