2. juni 2020
Tina Langkilde overtager sammen med sin datter og svigersøn, Sabine og Daniel Ørud Langkilde, de to Skoringen-forretninger i Holbæk samt forretningen i Slagelse.Foto: Jette Bundgaard
gallery icon

Se billedserie

Tina Langkilde overtager sammen med sin datter og svigersøn, Sabine og Daniel Ørud Langkilde, de to Skoringen-forretninger i Holbæk samt forretningen i Slagelse.Foto: Jette Bundgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Familie overtager skoforretninger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Familie overtager skoforretninger
Holbæk - 02. december 2019 kl. 17:24
Af Jette Bundgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Et familiefirma flytter ud og et andet rykker ind. Der er forandringer på vej i de lokale Skoringen forretninger, som ejes af Mariane og Jan Thomassen.

Parret har nemlig besluttet at trække sig tilbage til en aktiv pensionisttilværelse og har solgt de to forretninger i Ahlgade og den ene i Slagelse til familiedynastiet Langkilde.

Tina Langkilde ejer sammen med sin datter og svigersøn, Sabine og Daniel Ørud Langkilde, i forvejen fire Skoringen-butikker i Køge, Roskilde, Solrød og Vanløse. Aftalen om handelen faldt på plads i august, og familien Langkilde glæder sig til at rykke ind i de nye rammer den 1. februar.

Personalet fortsætter

Tina Langkilde glæder sig over de mange ligheder mellem de to familiedrevne virksomheder og fortæller, at forretningerne i Holbæk vil fortsætte i den samme ånd som hidtil.

Det vil blandt andet personalet være med til at sikre:

- Det er meget dygtige og kompetente medarbejdere i de to forretninger, og de har heldigvis meddelt, at de ønsker at fortsætte, siger hun.

Moden overvejelse

Jan Thomassen fortæller, at tanken om at stoppe er modnet gennem det sidste par år:

- Når man er stået op og gået på arbejde hver morgen de sidste 46 år, tænker man, at tiden nok er kommet til at stoppe og opleve noget andet. Man har jo ikke 46 år tilbage at gøre det i, siger han og fortsætter:

Billede

Mariane og Jan Thomassen takker af efter 46 år
som forretnings­drivende.
Foto: Jette Bundgaard


- Vi er afklarede med beslutningen og glade for, at forretningerne fortsætter som Skoringen med det samme betroede personale, siger han.

Golf og rejser

Mariane Thomassen forklarer, at den nye »frihed« blandt andet skal bruges til at se familien, spille golf og rejse lidt mere. Parret glæder sig også til at få mere tid i familiens sommerhus på Fanø.

Onsdag den 4. december starter et overdragelsessalg, som løber frem til Langkilde-familien tager over den 1. februar.

Den 17. januar holdes der en farvel-og-goddag-reception i forretningen Ahlgade 66.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk