16. juli 2020
AudioNova på H. P. Folkmannsvej 2 holder åbent hus med fokus på bedre hørelse. Pr-foto
AudioNova på H. P. Folkmannsvej 2 holder åbent hus med fokus på bedre hørelse. Pr-foto
Foto: Imagestudios - Fotograf Henrik Lofqvist
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Få tjekket hørelse og syn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Få tjekket hørelse og syn
Holbæk - 16. november 2019 kl. 19:57
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Audionova holder åbent hus, onsdag den 20. november - i samarbejde med Nyt Syn Jyderup Brilleoptik - og inviterer til gratis høretest.

Omgivelser med et højt støjniveau og en blanding af mange forskellige lyde er ofte en udfordring for vores hørelse. Har man oplevet, at det kan være svært at følge med i samtaler i større selskaber, eller når der er baggrundsstøj på eksempelvis restauranten. Eller, er man bare nysgerrig på sin egen hørelse? Så har man nu muligheden for at få en gratis høretest og en uforpligtende snak om sin hørelse hos AudioNova og samtidig få tjekket dit syn hos Nyt Syn Jyderup.

Høretab kommer gradvist
Hørelse betyder meget for vores velvære og sociale liv. 800.000 danskere lider af høretab, og ofte går der lang tid, før man gør noget ved det og får testet hørelsen.

Det påvirker livskvaliteten. Et høretab sker typisk gradvist over årene, og derfor er det ikke altid, man kan mærke, hvor stor en påvirkning, det har på ens dagligdag og omgivelser. Det er derfor vigtigt at få testet hørelsen løbende, og hvis der konstateres et høretab, at man får hjælp og vejledning.

Brug eksperten
Hos AudioNova Jyderup er man eksperter i netop at afhjælpe høretab og med personlig vejledning, får kunden dén høreløsning, som passer præcis til vedkommende. Det tager kun 15 minutter at få foretaget en høretest.

Man får resultatet med det samme og en snak med en af de professionelle medarbejdere. Man behøver ikke bestille tid, man kan bare dukke op. Der holdes høre- & synstestdag onsdag den 20. november i tidsrummet klokken 10-17 hos AudioNova & Nyt Syn på H. P. Folkmannsvej 2, 4450 Jyderup.

Audionova opfordrer samtidig til, at man tager sin ægtefælle, en pårørende eller en ven med, da det at høre er noget, man oplever i samvær med andre mennesker, og har en stor indflydelse på ens velvære. Alle er velkomne, og der bydes på lidt let til ganen.

Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk