15. februar 2019
Carina Langholz og Kim Hoffmann har til sammen 50 års erfaring i rengøringsbranchen. Han ejer rengøringsfirmaet 57 3x65 og hun styrer den private rengøring med mere.Foto: Henrik Falch
gallery icon

Se billedserie

Carina Langholz og Kim Hoffmann har til sammen 50 års erfaring i rengøringsbranchen. Han ejer rengøringsfirmaet 57 3x65 og hun styrer den private rengøring med mere.Foto: Henrik Falch
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Få SKAT til at hjælpe med rengøringen i hjemmet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Få SKAT til at hjælpe med rengøringen i hjemmet
Holbæk - 13. februar 2018 kl. 11:18
Af Henrik Falch
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Når spindelvæv, støv og fingeraftrykkene i hjemmet skal fjernes, så det er rart lukke solskinnet ind, kan det være en sur pligt selv at gøre rent, så hvorfor ikke lade professionelle rengøringshjælpere tage over.

Ofte kan et rengøringsfirma klare rengøringen meget hurtigere og mere effektivt, end når man selv skal finde rundt i junglen af rengøringsmidler, Svanemærket og billige klude.

Et godt bud på et erfarent firma har til huse i Jyderup på Holbækvej 105.

Siden 1988 har Kim Hoffmann været en del af rengøringsfirmaet, 56 3x65, der også er firmaets telefonnummer.

Kim Hoffmann har selv siddet som chef siden 1996, så den erfarne erhvervsmand har prøvet lidt af hvert i rengøringsbranchen.

- Vi er et fast team på 10 medarbejdere plus mig, som arbejder med alt indenfor rengøring. Vi har hjemmeservice, håndværkerrengøring og flytterengøring, forklarer han.

Til at styre det faste team på fire, der tager sig af den private rengøring, er Carina Langholz, ansat. Under interviewet får hun regnet sig frem til, at hun har været ansat i 20 år til den 15. marts i år.

Ingen problemer med udbetaling

- Der har aldrig været problemer for vores kunder med at få udbetalt håndværkerfradraget, selv om vi har en fast pris eller arbejder efter tilbud, fortæller hun.

I prisen er kun indregnet selve timelønnen, og det er den, der er fradragsberettiget efter bolig/jobordningens nyeste regler.

- Vi bruger så forsvindende lidt rengøringsmiddel, fordi vi har så stor erfaring med det, vi gør, at vi bruger de rigtige midler, forklarer Kim Hoffmann.

Han importerer selv rengøringsmidlerne fra Nordamerika og Canada, og sælger også til 10 andre lande, så selv om der ikke er Svanemærket på dunkene, er de alligevel så lidt skadelige, at de kan godkendes i både Norge og Sverige samt i Danmark.

- I Canada har de haft en mere skrap miljølovgivning end vi har her i de sidste 20 år. Vi er meget miljøbevidste og sociale i vores firma, siger Kim Hoffmann.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk