19. oktober 2019
Holbæk Dramacollege med unge gymnasieelever er et af de områder, som den nye talentkoordinator skal være med til at videreudvikle. Foto: Mie Neel
Holbæk Dramacollege med unge gymnasieelever er et af de områder, som den nye talentkoordinator skal være med til at videreudvikle. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Et løft til Holbæks talent-miljøer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Et løft til Holbæks talent-miljøer
Holbæk - 23. maj 2019 kl. 13:03
Af Palle Mogensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En ny stilling som talentkoordinator i Holbæk Kommune er netop blevet oprettet, og nu søger kommunen den rette mand/kvinde til jobbet.

- Den nye talentkoordinator skal først og fremmest arbejde for at skabe et samarbejde mellem vores GK-miljøer (grundkurser, red.) inden for billedkunst, musik og teater. Desuden har vores talentråd et ønske om, at også sport og erhvervslivet bliver en del af det, fortæller Christian Frank, der er leder af Holbæk Kulturskole.

Den nye stilling, som kommer til at høre ind under kulturskolen, er blevet en realitet, efter at Holbæk Kommune tidligere på året blev udpeget som talentkommune.

Det var Kulturministeriet, som udvalgte i alt seks kommuner, og heraf var Holbæk den eneste i Østdanmark.

Med udnævnelsen fulgte én million kroner, og samtidig valgte Holbæk Kommune at give en halv million kroner årligt frem til 2022.

- Så får vi lidt penge andre steder fra, så sammenlagt har vi omkring én million kroner om året at gøre godt med i tre år, fortæller Christian Frank.

Stillingen som talentkoordinator er tidsbegrænset fra den 1. august 2019 til 31. december 2021.

Der er ansøgningsfrist til stillingen den 12. juni.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk