18. juni 2019
---
gallery icon

Se billedserie

---
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ejer af traktørsted meldt til politiet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ejer af traktørsted meldt til politiet
Holbæk - 04. maj 2017 kl. 10:41
Af Jørgen Juul
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nels Hede Rohde, der ejer Maglesø Traktørsted og bor i ejendommen, er blevet meldt til politiet af Danmarks Naturfredningsforening. Anmeldelsen blev sendt i går, onsdag. Naturfredningsforeningen mener, at Nels Hede Rohde på ulovlig vis har spærret adgangen til en sti, hindrer parkering over for traktørstedet og bruger ulovlig videoovervågning.

- Maglesø er en udflugtsperle i vores skønneste natur, der systematisk undergraves af en tilflyttet ejer, der helt oplagt har købt den forkerte ejendom. Hans intention er at omdanne hele bygningen til en privat villa uden hensyn til stedets historie. Det er vi mange, der vil kæmpe imod, siger Carsten Lambrecht, formand for Danmarks Naturfredningsforening i Holbæk.

- Jeg mener at være i min gode ret til at gøre det, jeg har gjort, svarer Nels Hede Rohde, der ikke ønsker at kommentere konkret på politianmeldelsen, før han har set den.

Erna Sindlys, der er restauratør og driver Maglesø Traktørsted, understreger, at der er åbent på traktørstedet på trods af uoverensstemmelserne.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk