15. april 2021
Røgdykkere fra Vestsjællands Brandvæsen reddede den 69-årige mand og hans hund ud af den røgfyldte lejlighed på Samsøvej i Holbæk. Mandens tilstand er fortsat alvorlig. Foto: Presse-fotos.dk
Røgdykkere fra Vestsjællands Brandvæsen reddede den 69-årige mand og hans hund ud af den røgfyldte lejlighed på Samsøvej i Holbæk. Mandens tilstand er fortsat alvorlig. Foto: Presse-fotos.dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Efter alvorlig brand: Her er politiets teori

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter alvorlig brand: Her er politiets teori
Holbæk - 06. april 2021 kl. 11:49
Af Morten D. Christensen

Midt- og Vestsjællands Politi har nu foretaget brandstedsundersøgelse i den lejlighed på Samsøvej i Holbæk, hvor der tirsdag i sidste uge opstod brand, og hvor lejlighedens 69-årige mandlige beboer blev indlagt på Rigshospitalet med røgforgiftning.

arrow Læs også: Brand i nat: Mand og hund i livsfare

Hans tilstand beskrives fortsat som alvorlig, og politiet har ikke kunnet afhøre ham.

Ifølge Charlotte Tornquist, kommunikationsmedarbejder hos Midt- og Vestsjællands Politi, har politiets undersøgelser på stedet ikke givet anledning til at tro, at der er sket noget mistænkeligt.

Branden menes at være opstået ved, at den 69-årige, der boede alene i lejligheden med sin hund, har strøget nogle tændstikker, som utilsigtet har sat gang i branden.

Den var en anden beboer på Samsøvej, der slog alarm klokken 23.17 tirsdag i sidste uge, fordi der var røg i opgangen.

Røgdykkere reddede herefter den 69-årige og hans hund ud. Manden var på det tidspunkt i livsfare, og han blev kørt til behandling på Rigshospitalet. Hunden blev behandlet for røgforgiftning på et dyrehospital i Valby.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk