3. juni 2020
I september var der byvandring i Ugerløse, hvor der blev set på fire mulige placeringer for en ny dagligvarebutik. Her er deltagerne samlet ved Dagli?Brugsen på vestsiden af Hovedgaden, og Holbæk Byråd har nu besluttet, at butikken skal placeres på denne side.
I september var der byvandring i Ugerløse, hvor der blev set på fire mulige placeringer for en ny dagligvarebutik. Her er deltagerne samlet ved Dagli?Brugsen på vestsiden af Hovedgaden, og Holbæk Byråd har nu besluttet, at butikken skal placeres på denne side.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dagligvarebutik skal ligge på vestsiden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dagligvarebutik skal ligge på vestsiden
Holbæk - 17. december 2017 kl. 18:24
Af Kaj Ove Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En ny dagligvarebutik i Ugerløse skal ligge på vestsiden af Hovedgaden.

arrow Læs også: Nyt Netto-forslag afsløres snart

Dén beslutning har Holbæk Byråd truffet, efter at placeringen i flere år har været et tema.

Senest har der været en del »slinger« i processen frem mod behandlingen i Holbæk Byråd, der nu entydigt peger på vestsiden, skriver dagbladet Nordvestnyt.

Beslutningen går imod Nettos ønske om at lægge butikken på den østlige side af Hovedgaden (nr. 37-39). Netto, der ejes af Dansk Supermarked Group (DSG), er den kæde, der har været længst fremme med planerne.

Efter byrådets beslutning siger seniorprojektchef Leon Kristiansen fra DSG, at man venter til det nye år med at forholde sig til situationen.

- Sådan er gamet, nogle gange er det let, og nogle gange er det svært. Jeg tænker mere på, at lokalbefolkningen i Ugerløse nok er lidt mere forvirret, end vi er, for vi er vant til, at sådan kan processen være. Det er ikke dét, vi havde håbet på, men efter jul vil vi forholde os til de nye dessiner fra byrådet, og så må vi analysere på de muligheder, der er, siger Leon Kristiansen.

Holbæk Byråd besluttede onsdag aften i enighed, at en ny dagligvarebutik i Ugerløse skal placeres på vestsiden af Hovedgaden.

Efter en noget omtumlet proces endte sagen i byrådet efter behandling i klima- og miljøudvalget og økonomiudvalget, hvor der var forskellige holdninger.

Et brev, der lige op til behandlingen i økonomiudevalget, blev sendt af Ugerløse Lokalforums formand Anders Pedersen, var stærkt medvirkende til, at et flertal i økonomiudvalget indstillede at sætte gang i arbejdet med en lokalplan for Hovedgaden 37-39 på østsiden.

Men holdningen var ændret ved byrådsmødet onsdag, da der var kommet flere henvendelser fra Ugerløse om, at man ikke var enige i Lokalforums holdning om, at butikken kunne placeres på østsiden.

Derfor besluttede et samlet byråd onsdag at følge, hvad der efter deres opfattelse er ønsket i helhedsplanen for Ugerløse, nemlig en ny dagligvarebutik på vestsiden af Hovedgaden.

Formanden for Lokalforum Anders Pedersen udtaler dog i Nordvestnyt lørdag, at han er forundret over, at politikerne lytter mere til enkeltpersoner end til Lokalforum, der har en bred repræsentation fra foreninger, erhvervsliv og skole i Ugerløse.

Og ifølge Anders Pedersen er der tale om en misforståelse, hvis helhedsplanen kan læses sådan, at en ny dagligvarebutik kun kan placeres på vestsiden.

arrow Netto ønsker ny placering
05. januar 2018 kl. 12:49 Opdateret: kl. 12:57
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk