17. juni 2021
Sigurd Barret er med, når Copenhagen Phil besøger Jyderup Hallen, tirsdag den 11. maj.
Sigurd Barret er med, når Copenhagen Phil besøger Jyderup Hallen, tirsdag den 11. maj.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Copenhagen Phil og Sigurd Barret besøger Jyderup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Copenhagen Phil og Sigurd Barret besøger Jyderup
Holbæk - 08. maj 2021 kl. 07:00

Det bliver garanteret både hyggeligt og lidt spændende, når der serveres levende symfonisk musik, kombineret med Sigurd Barrets genialitet, ved koncerten, der afholdes tirsdag den 11. maj klokken 18.30. i Jyderup Hallen,

Det er en helt særlig oplevelse at mærke suset af den symfoniske musik i selskab med et stort symfoniorkester. Oplevelsen bliver sikkert også fremhævet og gjort større, når det sker sammen med Sigurd Barrett, en af landets mest folkekære musikformidlere til børn og unge.

Orkestret vil sammen med Sigurd føre tilhørerne ind i den klassiske musiks store verden. Gennem fortællinger og sange om de forskellige instrumenter og nogle af de kendte klassiske musikværker, vil Sigurd Barrett og orkestret give en oplevelse af den klassiske musik. Og så vil Sigurd præsentere det helt nye værk »Verdensmesterskaberne i musik«, som præsenterer symfoniorkestrets mange instrumenter i en helt ny og spændende symfonisk fortælling.

Husk gyldig corona-attestation
På grund af coronaen kommer der lidt færre musikere, end der plejer ved koncerterne med Copenhagen Phil og der vil være et begrænset antal billetter til salg af samme grund. De sælges efter princippet »først til mølle« ved henvendelse til bibliotek.holbaek.dk, på Jyderup Bibliotek og på Holbæk Bibliotekerne. Der betales for deltagelse, men børn op til 12 år har gratis adgang. Arrangementet gennemføres efter den aktuelle plan for genåbning. Myndighederne forlanger, at man kan vise, at man er vaccineret eller har en corona-attest, der er højst to dage gammel. Husk derfor mundbind og gyldig attest, for der kontrolleres på dagen.

Arrangører er Holbæk Biblioteker og Kulturgruppen i Jyderup.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk