12. juni 2021
Pinselørdag bliver der lejlighed til at smage på nogle af produkterne fra bryggeriet To Øl ved et garden party på adressen i Svinninge.
Pinselørdag bliver der lejlighed til at smage på nogle af produkterne fra bryggeriet To Øl ved et garden party på adressen i Svinninge.
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bryggeri holder ølfest: Så er der gratis øl til de første

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bryggeri holder ølfest: Så er der gratis øl til de første
Holbæk - 18. maj 2021 kl. 11:30

Det er ved at være nogen tid siden, bryggeriet To Øl rykkede ind i ejendommen på Ringstedvej 13 i Svinninge. Egentlig var der planlagt en officiel åbning i foråret 2020, men det satte coronaen en stopper for.

Men lørdag den 22. maj er tiden kommet, hvor der bydes til Beer Garden Party, altså øl-havefest. Det foregår fra klokken 12 til 20.

To Øl City kaldes adressen i Svinninge, hvor der siden begyndelsen af 2020 er tappet øl. Arrangementet kommer til at foregå på forpladsen, hvor der er borde og bænke, og på det grønne areal ved bryggeriet.

- Nu bliver der en mere officiel åbning, hvor lokale og alle interesserede er velkomne. Vi inviterer også forskellige venner af huset, fortæller Tobias Jacobsen, som er tour event manager hos To Øl.

Der loves gratis øl til de første 452 gæster. Forklaringen på det skæve tal er, at der er hentet inspiration fra Svinninges postnummer 4520. Men så meget gratis øl blev alliegevel lige i overkanten.

Salg af øl og mad

For dem, der ikke når med i den gratis omgang, vil der være salg af øl, ligesom alle også kan købe mad.

- En del af det bliver forberedt hos Brus i København, men kødet bliver færdigtilberedt i vores smoker i Svinninge, fortæller Tobias Jacobsen.

Brus er bryggeriets brygpub i Guldbergsgade i København.

I Svinninge på lørdag vil der være musikalsk underholdning med et brassband, der spiller musik a la New Orleans rundt omkring på området. Desuden vil en dj spille et par plader.

Der er også plads til hygge for børnefamilierne med hoppeborg og minigolf.

Mulighed for rundvisning senere

To Øl ApS købte ved årsskiftet 2018/19 den gamle Beauvais-fabrik (senest med navnet Orkla Foods) i Svinninge.

I foråret 2019 var To Øl klar med de første færdige cocktails på fustager, mens ølbrygningen begyndte i januar 2020. En spiritusproduktion er under opbygning.

Efter lørdagens arrangement vil der senere blive flere aktiviteter.

Lørdag er der ikke plads til rundvisninger på bryggeriet. Men der er ved at blive etableret en hjemmeside, hvor der senere kan bestilles rundvisninger.

Hvor langt tror du Danmark når ved EM
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk