31. oktober 2020
Ved røveriet mod Dagli?Brugsen i Vipperød 17. november truede to personer med en kniv og en pistollignende genstand sig til et ikke-offentliggjort beløb.
Ved røveriet mod Dagli?Brugsen i Vipperød 17. november truede to personer med en kniv og en pistollignende genstand sig til et ikke-offentliggjort beløb.
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Brugs-røveri: To 17-årige fængslet og en tredje er anholdt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Brugs-røveri: To 17-årige fængslet og en tredje er anholdt
Opdateret 20. december 2019 kl. 11:17
Holbæk - 19. december 2019 kl. 14:19
Af Morten D. Christensen

En 17-årig dreng fra Holbæk skal indtil videre være bag tremmer frem til den 27. december.

Det besluttede en dommer i Holbæk torsdag, da den 17-årige blev fremstillet i grundlovsforhør sigtet for at have medvirket i røveriet mod Dagli’Brugsen i Vipperød søndag den 17. november i år.

I forvejen er en anden 17-årig dreng fra Svinninge fængslet i sagen, og fredag formiddag oplyste politiet, at man har anholdt en tredje mistænkt - endnu en 17-årig dreng fra Holbæk. Han ville fredag blive fremstillet i grundlovsforhør.

Ifølge Martin Bjerregaard, kommunikationsmedarbejder i Midt- og Vestsjællands Politi, henvendte den 17-årige holbækker, som blev fængslet i går, sig selv på politistationen.

arrow Læs også: Fejlagtigt kokain-køb førte til væbnet røveri: Nu er tre unge dømt
Mødte op med forsvarer

- Han mødte op sammen med en forsvarer for at fortælle noget omkring røveriet i Vipperød, sagde Martin Bjerregaard til sn.dk forud for torsdagens grundlovsforhør.

Retsmødet blev holdt for lukkede døre, og det er derfor uvist, hvad den 17-årige har forklaret om brugs-røveriet, hvor to maskerede personer med kniv og en pistollignende genstand truede sig til et ikke-offentliggjort beløb i kontanter.

Det er ligeledes uvist, hvordan den 17-årige stiller sig til sigtelsen, og om han har kæret varetægtsfængslingen til landsretten.

Martin Bjerregaard er ikke bekendt med, om der forud for, at drengen mødte op hos politiet, havde været en kontakt mellem ham og ordensmagten.

I tirsdags blev en 17-årig dreng fra Svinninge varetægtsfængslet i et grundlovsforhør, der også blev holdt bag lukkede døre. Dørlukningen blev begrundet med, at der kunne være én eller flere medgerningsmænd på fri fod, og det var ifølge Martin Bjerregaard også begrundelsen for, at dørene blev lukket i for offentligheden ved torsdagens grundlovsforhør.

Efter røveriet mod Dagli’Brugsen i Vipperød forsvandt de to røvere til fods i retning mod Asmindrupvej og Rensdyrvej.

Herfra forsvandt de formentligt i en bil i ukendt retning, og politiet har haft en formodning om, at der kunne være i hvert fald yderligere én medgerningsmand, som ventede i bilen.

arrow Politiet forventer ikke flere anholdte i røverisag
10. januar 2020 kl. 15:34 Opdateret: kl. 08:37
arrow Fjerde fængsling i røverisag
23. december 2019 kl. 15:44 Opdateret: kl. 15:48
arrow Nu er tre fængslet for brugs-røveri
20. december 2019 kl. 14:29 Opdateret: kl. 14:29
Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk